Inspiratie
Terug naar ervaringen

Een sprookje…..

Trouwdatum: 13-02-2024

Afgelopen September waren wij 25 jaar getrouwd. En toen we aan het mijmeren waren hoe we onze liefde zouden vieren, want het is tenslotte best uniek tegenwoordig, besloten we om onze “ vows te renewen” in het buitenland. Opnieuw “trouwen” op een wit strand met blauwe zee. Het leek ons geweldig.
Marco heeft samen met ons onze droomplek gevonden, een paradijsje op Mauritius, en samen met hem werden alle plannen gemaakt
Jammer genoeg kwam er iets tussen waardoor we ons sprookje moesten verplaatsen. Maar ook hier was Marco er weer om ons van alle zorgen te ontzien en alles om te boeken naar februari.
En toen was het zover. Met ons gezin naar Mauritius. De heenreis ging mis, gecancelde vlucht. En weer was het Marco die ons te hulp schoot en alles voor ons regelde. Zo fijn als je zo dan echt kan genieten en je deze dingen los kan laten. Eenmaal op Mauritius was ons sprookje in het echt nog mooier. Alles was perfect!! Wat een prachtlocatie, fijne mensen die ons sprookje mee uit lieten komen. Wat hebben wij genoten!!! Marco, bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Heel dankbaar hiervoor. En echt…. ik raad het iedereen aan!!!

Linda en Niels
Spring naar toolbar