Inspiratie
Terug naar ervaringen

Fantastische vakantie en een onvergetelijke trouwdag

Trouwdatum: 10 juni 2016

Nadat onze keus voor onze volgende vakantie op Mauritius was gevallen zeiden we voor de grap dat het misschien wel leuk zou zijn om daar stiekem te trouwen.

Via google naar informatie gezocht over trouwen in het buitenland en zo kwamen wij op de site van Interweddings.

Na een leuk gesprek met Marco van Interweddings heeft hij ons een offerte gestuurd met een aantal opties m.b.t. arrangementen en hotels. Na overleg met Marco hebben wij gekozen voor hotel Beachcomber Le Cannonier in Grand Baie Mauritius.

Zowel de keuze voor Interweddings als de keuze voor het hotel was een fantastische ervaring. Ondanks dat alles op korte termijn geregeld moest worden heeft Marco dit perfect gedaan en rekening gehouden met onze wensen.

Op Mauritius geland werden wij opgehaald door een privé chauffeur om ons naar het hotel te brengen. Daar aangekomen werden we verwelkomt door onze weddingplanner Mukesh, hij heeft voor ons alles geregeld, van bruidsboeket, bruidstaart, afspraken bij kapper/make-up tot aan de afspraak met de ambtenaar, en als kers op de taart heeft hij een privé diner voor ons geregeld.

Ook de cadeautjes en de champagne op onze kamer en het ontbijt op bed waren erg leuk.

Mede door Marco van Interweddings en weddingplanner Mukesh hebben wij een fantastische vakantie en een onvergetelijke trouwdag gehad.

Wij kunnen iedereen aanraden om op Mauritius te trouwen en zeker te laten verzorgen door Interweddings.

Ruud en Ellen
Ruud en Ellen le Canonnier Mauritius
Spring naar toolbar