Inspiratie

Renewal Trou aux Biches – Mauritius

De vernieuwing van de geloften is een prachtige ceremonie die een hernieuwde verbintenis symboliseert tussen twee mensen die al jarenlang liefde en toewijding met elkaar delen. Het organiseren van een symbolisch huwelijk op het strand bij Hotel Trou aux Biches op Mauritius voegt een vleugje romantiek en exotische schoonheid toe aan deze bijzondere gelegenheid.

Het parelwitte zand, de azuurblauwe oceaan en de weelderige tropische omgeving van Mauritius creëren een adembenemend decor voor het vernieuwen van de geloften. Het strand biedt een idyllische setting waar het bruidspaar hun liefde opnieuw kan beloven temidden van de natuurlijke pracht van het eiland.

Het Hotel Trou aux Biches staat bekend om zijn luxe en gastvrijheid, waardoor het de perfecte keuze is voor het organiseren van een symbolisch huwelijk. Het ervaren evenemententeam van het hotel zal zorg dragen voor elk detail, van het opzetten van de ceremonieplaats tot het regelen van de bloemendecoraties en muziek.

Tijdens de ceremonie kunnen de geloften op een persoonlijke en betekenisvolle manier worden vernieuwd, met de zachte bries van de oceaan als achtergrondmuziek. Het uitwisselen van ringen en het delen van een intiem moment van verbinding en belofte zal de liefde tussen jullie versterken en de toewijding vernieuwen.

Na de ceremonie kunnen jullie en eventuele gasten genieten van een feestelijke receptie op het strand, compleet met heerlijke gerechten geïnspireerd op de Mauritiaanse keuken en exotische cocktails. Het vernieuwen van de geloften op Mauritius zal een onvergetelijke ervaring zijn, doordrenkt met romantiek, schoonheid en de geest van avontuur die dit prachtige eiland te bieden heeft.

Romantisch
Strand
  • € 365,- per bruidspaar
  • € 750,- per bruidspaar
  • € 1.695,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Ervaringen

 
Supermooie trouwdag op Mauritius
Angelique, Kevin Vanderheyden
17-07-2023

Normaal, zouden we 3 jaar geleden getrouwd zijn in Las Vegas (ook via Interweddings) maar Covid gooide roet in het eten. Maar onze nieuwe bestemming Mauritius was vele malen mooier. Ik raad iedereen aan om in het buitenland te trouwen en dit regelen...
Lees verder...

trouwen op mauritius interweddings 
Getrouwd op Mauritius
Ronald en Janke
09-03-2023

Op 9 maart jl was het dan eindelijk zover, en hebben we elkaar in het bijzijn van onze kinderen het JA-woord gegeven op het strand van ons hotel, Canonnier Beachcomber. Het was echt een fantastische ervaring en kan het iedereen aanraden. We hebben...
Lees verder...

trouwen op mauritius alice en brian 
Once upon a time in Mauritius
Brian & Alice
28-07-2018

28 juli 2018 zijn wij getrouwd op Mauritius in Mystik Lifestyle (Mont Choisy). Voorafgaand aan de bruiloft zijn wij door Marco erg goed geïnformeerd over de papieren die wij moesten aanleveren en voor wanneer dit geregeld moest zijn. Ook hebben we...
Lees verder...

Spring naar toolbar