Inspiratie

Hotel 20 Degres Sud ****

Trouwen in 20 Degres Sud Hotel. Dit Boutique hotel is erg mooi gelegen aan de noordkust van Mauritius, aan het hagelwitte strand van Grand Baie. Een stukje van dit prachtige strand is speciaal voor jullie gereserveerd door 20 Degres Sud. Bruidsparen worden helemaal in de watten gelegd, daarom hebben wij speciaal dit hotel voor jullie uitgezocht.

20 Degrés Sud heeft maar 36 kamer die speels rond de zwembaden gebouwd zijn. Onderling heel verschillend, maar in elke kamer vinden jullie rust, comfort en elegantie. Of het nu in de Charm Room, Beachfront Room is of in de Suite. In de Austral Suite hebben jullie zelfs een jacuzzi of dompelbad op het terras.

KLEINSCHALIG CHARMEHOTEL

Genieten van heerlijke Mauritiaanse gerechten kunnen jullie onder andere in het fine-dining restaurant. Samen met zijn team kookt de Mauritiaanse top kok Sanjeey Purahoo tongstrelende gerechten en zeker voor bruidsparen zoals jullie laat hij zijn kookpassie zien.

Uitslapen in 20 Degres Sud is ook geen enkel probleem, want dan wordt het ontbijt toch iets later geserveerd. Vervelen hoeven jullie je niet, want er is genoeg te beleven of het nu ter land, ter zee of in de lucht is. Van helikoptervlucht, tocht per quad of paard, per voet of mountainbike tot diepzeeduiken, snorkelen of kajakken. Of willen jullie liever paragliden, kitesurfen of waterskiën? Alles is mogelijk en neem in ieder geval even pauze in de beachbar voor een heerlijke versnapering.
Een heerlijke kosteloze service van 20 Degres voor jullie is het gebruikmaken van de voortreffelijke Spa. Een echte aanrader om samen te ontspannen in de Hamman, jacuzzi of stoombad. Als bruidspaar kunnen jullie ook samen in een behandelkamer gebruik maken van een speciaal bruidspaar arrangement.

Kortom, 20 Degres Sud heet jullie als bruidspaar van harte welkom en geeft leuke kortingen als jullie ook het JA-woord aan elkaar geven.

Onderstaande trouwarrangementen zijn exclusief de reis en het verblijf. Graag maken wij een vrijblijvende offerte op maat.

Romantisch
Strand
  • € 926,- per bruidspaar
  • € op aanvraag per bruidspaar

Informatie
aanvragen