Inspiratie

Trouwen in het Courtyard by Marriott Bonaire

 

Wil je trouwen in het Courtyard by Marriott Bonaire? Het Courtyard by Marriott Bonaire is een prachtige locatie om een ceremonie te doen en ter overnachting. Het Caribische tintje in dit hotel maakt jouw trouwerij helemaal compleet. Dit maakt deze locatie ideaal om een ceremonie te organiseren en een receptie met een groot feest.

Trouwen op Bonaire

Trouwen op Bonaire staat garant voor prachtige tropische stranden met een zonovergoten aanzicht. Wanneer je gaat trouwen op Bonaire wordt jouw droom werkelijkheid. Het prachtige eiland Bonaire maakt onderdeel uit van het Caribische deel van Nederland en behoort daarmee tot de kleine Antillen. Doordat het gemiddeld 30 graden op Bonaire is weet je vrijwel zeker dat het lekker weer is. Om het eiland heen bevindt zich een prachtige onderwaterwereld. Je kunt hier prachtige vissen, planten en koraal zien. Wanneer je op Bonaire gaat trouwen kun je dit op allerlei verschillende locaties doen. Kies voor het Courtyard by Marriott Bonaire wanneer je van een luxe hotel en de bijbehorende dienstverlening wilt profiteren.

Trouwen in het Courtyard by Marriott Bonaire

Als je Bonaire op een buitengewone manier wilt ontdekken is het Courtyard by Marriott Bonaire iets voor jullie. Bijzonder aan de kamers en suites is de stilistische manier waarop ze zijn vormgegeven. Zeker voor een bruidspaar zijn deze suites ideaal! Daarnaast kun je bij het Courtyard by Marriott Bonaire rekenen op prachtig uitzicht. Iedere kamer heeft namelijk uitzicht op het water van de Marina waaraan het hotel ligt.

Doordat ieder detail klopt zijn de ruimtes aantrekkelijk en tegelijk ook rustgevend. Zo kunnen jullie je terugtrekken of de drukte opzoeken. In het restaurant van dit hotel kun je heerlijk eten en in de bar zijn heerlijke cocktails en andere drankjes te vinden. Wil je fitnessen, duiken of in het buitenzwembad zwemmen? In en buiten het Courtyard by Marriott Bonaire vind je het allemaal. Het Courtyard by Marriott Bonaire beschikt over een eigen duikschool en maakt daardoor de mooiste avonturen mogelijk. Zowel geschikt voor de beginnende als meer gevorderde duikers.

Daarnaast kun je uitwijken naar het Bonaire National Marine Park en Washington Slagbaai National Park. Dit maakt prachtige reportages mogelijk en geeft allerlei mogelijkheden om de natuur op te zoeken. Wanneer twee locaties van het Marriott worden gecombineerd is het mogelijk om tot 210 gasten tegelijk te ontvangen (voor een receptie). Maar natuurlijk kunnen wij ook de ceremonie en het verblijf verzorgen voor jullie zonder gasten. Wij regelen dan de getuigen.

Ook is het mogelijk om kamers naast elkaar te boeken, op deze manier kun je samen met jouw gasten van een tropische bruiloft genieten. Tevens is ons pooldeck met de infinity pool een geliefde locatie voor een ceremonie en receptie.

Spring naar toolbar