Inspiratie

Courtyard by Marriott Bonaire Dive Resort ****

Het Courtyard by Marriott Bonaire Dive Resort maakt tropische trouwerijen mogelijk. Doordat dit hotel het perfecte decor vormt voor een heerlijke vakantie en je er van allerlei moderne faciliteiten kunt genieten is dit jullie ideale uitvalsbasis. Alle kamers in dit hotel zijn ruim en geven je een prachtig uitzicht op het nabijgelegen meer. In het hotel zelf vind je een infinity zwembad, een whirlpool en groot zonnedek. Het hotel biedt daardoor genoeg gelegenheid voor het geven van een trouwceremonie, receptie en feest. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een onvergetelijke tijd.

Het Courtyard by Marriott Bonaire Dive Resort is gelegen aan een meer en ligt in de buurt van het strand. Ook ligt het hotel in de buurt van Bonaire International Airport. Zo blijft er zoveel mogelijk tijd over om van het prachtige hotel te genieten en ben je na jullie vlucht snel ter plaatse.

Wat heeft het Courtyard by Marriott Bonaire Dive Resort te bieden?

In dit hotel vind je alles dat je nodig hebt voor een prachtige vakantie of huwelijksreis. Daarnaast kun je profiteren van de dienstverlening van het hotel. Het vriendelijke personeel is bereid om met je mee te denken en past perfect in het Caribische sfeertje. In het hotel vind je verschillende zaaltjes om een ceremonie, receptie of feest te geven. Trouw je liever aan het strand? Dan kan dat natuurlijk ook. Jullie kunnen samen of met gasten in het Courtyard by Marriott Bonaire Dive Resort overnachten.

Wanneer je trek krijgt kun je het restaurant bezoeken. Je vindt hier de lekkerste gerechten uit de Caribische keuken! Daarnaast vind je in het hotel een bar waar je cocktails kunt bestellen. Ideaal om samen van te genieten of met jullie gasten.

Wordt het te warm? Dan kun je in het zwembad springen of uitwijken naar de duikschool die bij het Courtyard by Marriott Bonaire Dive Resort hoort. Zowel voor de beginnende als gevorderde duiker.

Romantisch
Strand
 • € 1.545,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Ervaringen

   
  Trouwen op het prachtige Bonaire
  Eddy en Monique
  30-08-2022

  Op 30 augustus zijn wij getrouwd op het prachtige Bonaire. Wat hebben wij een fantastische dag gehad! Alles was goed geregeld en alle wensen zijn in vervulling gebracht. We willen Interweddings en het team op Bonaire heel erg bedanken voor de...
  Lees verder...

  Frank trouwen op Bonaire 
  Top Wedding
  Frank en Anita
  30-07-2021

  Alles zeer snel en tot in de puntjes verzorgt. Aktes opsturen, communicatie en planning hebben ons trouwen op Bonaire tot een onvergetelijke dag gemaakt. Marco regelt echt...
  Lees verder...

   
  Renewal of the vows ceremony
  Simone
  10-07-2021

  Het was een liefdevol en intiem moment op een fantastische locatie. Precies zoals ik het mij had voorgesteld. Mijn man zal deze verrassing niet snel vergeten. Hij vond het geweldig! De corsage, het bruidsboeket, de versiering bij de palapa, de mooie...
  Lees verder...

  Spring naar toolbar