Inspiratie
Terug naar nieuws

Verfijnde service in Santa Barbara Curaçao

15 oktober, 2019 om 10:33

Eindeloze baaien, swingende muziek, blauwe zee, vriendelijke bevolking en lokale lekkernijen. Dat is Curaçao. Kom er tot rust, laat je culinair verrassen en maak samen herinneringen voor later. En dat doe je het liefst in een accommodatie die ervoor zorgt dat het niemand aan iets ontbreekt: het met vijf sterren bekroonde Hotel Santa Barbara Beach & Golf Resort in Nieuwpoort.

Trouwen Santa Barbara Curacao

Santa Barbara Beach & Golf Resort is een uitstekende keuze als jullie op zoek zijn naar voortreffelijke service met een glimlach. Vanaf de entree tot het hotel is er een divers landschap. Eenmaal in de lobby volgt een gevoel van ontspanning. Met drie zwembaden en het strand voor de deur is een verfrissende duik zo gemaakt. Of boek een fijne behandeling in de spa. Het is niet voor niks vakantie natuurlijk. Liever actief? Er zijn veel sportfaciliteiten, zoals pilates, yoga, sup yoga, hiking & biking. Golfers hebben op de 18-holes een mooi uitzicht op de Tafelberg. Wil je Curaçao ontdekken? Het vriendelijke personeel deelt graag hun persoonlijke tips voor een onvergetelijke tijd op het eiland.

Trouwen Santa Barbara Curacao kamer

Fijnproevers komen bij Santa Barbara niets tekort. Je kunt kiezen uit verschillende restaurants. Helemaal gemakkelijk als je All Inclusive hebt geboekt. Wat dacht je van Medi (a la carte of buffet), Shore (Fine dining), Splash (Poolbar), The Greatroom en Burgers & Beer. Daarnaast biedt het hotel ook vier bars.

Informeer naar de trouwarrangementen Santa Barbara of willen jullie trouwen op één van de andere romantische trouwlocaties op het strand van Curaçao?

(c) TravelPro
Trouwen Santa Barbara Curacao
Spring naar toolbar