Inspiratie
Terug naar nieuws

Strand en Lounge bij Holland House Beach Hotel Sint Maarten

5 november, 2021 om 09:23

Holland House Beach Hotel Sint Maarten is met recht de parel te noemen van het Caribische eiland Sint Maarten. Door de gunstige ligging midden in de hoofdstad Philipsburg is het een van de beste locaties om aan de ene kant de stad te voet te verkennen en aan de andere kant te ontspannen dankzij de geweldige locatie aan het strand van de Great Bay. Dit elegante en moderne hotel is al sinds 2012 jaarlijks verkozen tot Trip Advisor’s Traveler’s Choice en biedt het allemaal, om gasten dat te bieden wat er werkelijk toe doet op vakantie.

Het strand bij Holland House Beach Hotel

Het Holland House Beach Hotel ligt in het midden van Great Bay, een prachtig wit zandstrand dat uitmondt in de turquoise gekleurde Caribische zee. Great Bay staat ook bekend om zijn gezellige promenade langs Philipsburg. Na een verfrissende duik in de zee kun je ontspannen op een van de privé strandstoelen, welke gratis zijn voor hotelgasten, of $ 25 – incl. 10% servicekosten met 4 drankjes (bier, frisdrank en water).

De Ocean Lounge restaurant

Ons restaurant serveert heerlijke maaltijden, bereid door onze toegewijde koks die alleen met de meest verse ingrediënten werken. Deze gerechten laten zich graag begeleiden door heerlijke wijnen die het Holland House Beach Hotel biedt, erkend door een award of excellence van Wine Spectator. De food experience van Holland House Beach Hotel mag je zeker niet missen. Met fantastisch eten, goede wijn en een prachtig uitzicht op de oceaan en het strand, kunnen gasten ontspannen en de geneugten van het eiland ten volle ervaren.

De Lounge ruimte

De Lounge & Bar van Holland House Beach Hotel is een knusse en comfortabele plek. Hier kunnen onze gasten relaxen in de zon met een verkoelend zeebriesje en uitzicht over de Caribische Zee van Sint Maarten. Met een drankje in de hand en met dit uitzicht, dat is de beste manier om te ontspannen en te genieten van een vakantie op Sint Maarten. Het Holland House Beach Hotel biedt de gasten ook nog een bar aan het strand.

Trouwen op het strand bij Holland House Beach Hotel

Het Holland House Beach Hotel is een populair hotel om te trouwen en hiervoor hebben wij een speciaal trouwarrangement voor samengesteld. Naast de officiële trouwceremonie kunnen jullie hier ook elkaar opnieuw het ‘ja-woord’ geven tijdens een renewal of the vows op een tropisch strand te geven!

De trouwceremonie vindt plaats bij het Holland House Beach Hotel of op een trouwlocatie naar keuze. Denk hierbij aan Mullet Bay Beach of Indigo Bay. Bespreek het samen met Interweddings om inspiratie op te doen.

 

holland house beach hotel trouwen
Spring naar toolbar