Inspiratie

Holland House Beach Hotel ****

Het Holland House Beach Hotel is gemaakt om te genieten. Je kunt hier samen de charmante sfeer van dit boutiquehotel ervaren. Doordat de zee letterlijk voor de deur ligt kunnen jullie hier direct een duik nemen. In en rondom het Holland House Beach Hotel kan een trouwceremonie, receptie, diner en feest georganiseerd worden. Op deze pagina ontdek je welke faciliteiten het Holland House Beach Hotel heeft en op welke manier het trouwarrangement van Interweddings is samengesteld.

Het Holland House Beach Hotel is gelegen op een prachtige locatie in het midden van Philipsburg. Bijzonder aan deze locatie is dat aan de ene kant het gezellige Frontstreet is en je aan de andere kant het strand met de wandelboulevard van Great Bay vindt.

Wat heeft het Holland House Beach Hotel te bieden?

In het Holland House Beach Hotel vind je eigenlijk alles dat je van een luxe hotel mag verwachten. Dit zit hem in de warme service van het personeel, het Caribische tintje en de manier waarop je culinair kunt genieten. Zo is er de Ocean Lounge, een onderdeel van het Holland House Beach Hotel waar je heerlijk kunt eten en cocktails kunt drinken. Uiteraard kun je hier ook genieten van oesters of bitterballen, het Holland House Beach Hotel combineert de Caribische flair namelijk met onze Nederlandse traditie. Ben je toe aan een massage? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Bij het Holland Beach Hotel staat genieten centraal!

Voor het organiseren van een trouwceremonie, receptie, diner en aansluitend feest zijn er voldoende mogelijkheden. Zo kunnen jullie samen met jullie gasten in dit heerlijke hotel overnachten en kan de gehele trouwerij in en rondom het hotel georganiseerd worden. Wil je dit samen met je partner doen of nemen jullie gasten mee naar Sint Maarten? Alles is mogelijk.

Meer informatie over trouwen bij het Holland House Beach Hotel en het Restaurant Ocean Lounge.

Romantisch
Strand
  • € 2.595,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Spring naar toolbar