Inspiratie
Terug naar nieuws

Shandrani Beachcomber open na renovatie – Mauritius

26 juni, 2020 om 14:26

Shandrani Beachcomber is gelegen in het zuiden van Mauritius in de Indische Oceaan. Op een schiereiland dat wordt omzoomd door de lagune de ene kant en de oceaan aan de andere kant en is omringd door drie verschillende stranden. Het resort zal in november 2020 heropenen als een 4 * + hotel na een grondige renovatie.

Na deze technische en structurele renovatie is alles weer up-to-date om te voldoen aan de hedendaagse eisen van de Beachcomber groep. Zeker ook op het gebied van milieuvriendelijkheid heeft het resort flinke stappen gezet voor een schonere toekomst.

Het entertainmentprogramma is verbeterd volgens de normen van Beachcomber. Vakantiegangers kunnen deelnemen aan alle activiteiten en shows. Ook voor de kleintjes is er een ‘Petit Club’ voor kinderen van 2 tot 3 jaar iedere maandag tot zaterdag vanaf 9.00  tot 22:00 uur. Bovendien komt er een waterskischool bij het watersportcentrum wat één van de hoogtepunten is van Shandrani Beachcomber.

Voor meer flexibiliteit en om te voldoen aan alle verwachtingen van gasten is het All Inclusive-programma van het hotel verbeterd met een nieuw Serenity-pakket; inclusief alle maaltijden met drankjes, zwembadservice, minibar, picknickmand en een breed scala aan sporten op het land en op het water. Na het succes van het eerdere Serenity pakket heeft men nu ook een breder scala aan voordelen voor onze gasten beschikbaar als bijv. een kreeftdiner, een massage van 30 minuten, een mountainbiketocht en golf. Gasten die voor deze premium formule kiezen, hebben toegang tot het visrestaurant Le Boucanier zonder extra kosten.

Bovendien biedt restaurant Natura nu een smakelijke maar gezonde ervaring die is persoonlijk ontworpen door de gerenommeerde Mauritiaanse chef-kok, Mooroogun Coopen in samenwerking met de spa.

Chef Coopen is voorzitter van de Mauritiaanse Chefs ‘Association en heeft een passie voor biologie. Hij heeft een bijna wetenschappelijke benadering gekozen om een ​​genereuze gastronomische keuken te creëren. Na 21 jaar gewerkt te hebben bij Canonnier Beachcomber, zal hij zijn vaardigheden inbrengen om de smaakpapillen van fijnproevers te verrassen vanaf november 2020 in Shandrani Beachcomber.

Meer dan ooit hoeven gasten zich alleen zorgen te maken over het indelen van hun dag om er het beste van te maken en te kiezen uit talloze ervaringen in het resort.

Interweddings.nl
Spring naar toolbar