Inspiratie
Terug naar nieuws

Onvergetelijk: trouwen in het buitenland met zijn tweeën

17 februari, 2019 om 12:00

Trouwen in het buitenland met zijn tweeën

Trouwen doe je met z’n tweeën. Je kunt ervoor kiezen om hele hordes vrienden, kennissen, buren, tantes en huisdieren getuige te laten zijn van dat moment, maar dat hoeft natuurlijk niet. In ‘Trouwen in het buitenland met zijn tweeën’ schetsen wij van Interweddings graag de mogelijkheden van een intiem trouwavontuur over de grens.

Veel bruidsparen die het buitenland als locatie verkiezen trouwen niet voor het eerst. De conventionele bruiloft (in Nederland of België) is uiteraard een dag om nooit te vergeten, maar toch zijn de herinneringen die onze klanten eraan bewaren niet alleen maar positief. Dat je geleefd wordt door je gasten en je nooit eens de gelegenheid hebt om echt te genieten is een veelgehoord bezwaar. De stress die de organisatie van het feest met zich meebrengt ebt pas echt weg als de eventuele huwelijksreis al een eind op weg is. Juist dat is voor veel buitenlandtrouwers de reden om niet nog eens een traditioneel trouwfeest te geven.

Door te trouwen in het buitenland met z’n tweeën kies je voor jezelf. En voor elkaar uiteraard. De mooiste dag van je leven beleef je zo extra intens en de bijzondere locatie geeft nog eens een diepere dimensie aan jullie geluk. Het ja-woord wordt er ook echt niet anders van, sterker nog: het wint door de intieme setting volgens velen aan waarde. Foto’s zijn bijna niet meer nodig, dit is een moment dat je echt nooit meer van je netvlies krijgt. Toch regelen we graag een goede fotograaf, zodat jullie later nog eens kunnen nagenieten (en de afwezigen alsnog kunnen laten meeleven).

Een niet onbelangrijk aspect en voor al onze klanten een factor, is het kostenplaatje. Door het traditionele trouwfeest uit te sparen, is er van de buitenlandse bruiloft echt wat moois te maken. Bovendien hoef je je niet verplicht te voelen om die vervelende collega, of die verre tante uit te nodigen. Op veel plekken zijn er zelfs geen getuigen nodig, als dat wel zo is (zoals op Curaçao of bijvoorbeeld Venetië), dan verzorgen wij ze: een wedding planner, fotograaf of de manager van het hotel vervullen dan op gepaste die dubbelrol.

Kortom, voor trouwen in het buitenland met z’n tweeën zijn legio mogelijkheden. Wij kennen en bieden ze en helpen jullie graag goede keuzes te maken, zodat de mooiste dag uit jullie leven er écht een wordt om nooit te vergeten.

(C) Interweddings
Venetie trouwgondel
Spring naar toolbar