Inspiratie
Terug naar nieuws

Huwelijksreis vakantiewoningen en villa’s

23 januari, 2020 om 14:16

De Huwelijksreis vakantiewoningen voor jullie huwelijk of huwelijksreis variëren van luxe boerderijen tot villa’s met privézwembad en budgetappartementen voor maximaal 18 gasten, waardoor ze ideaal zijn voor bruiloftsgroepen. Het merendeel van de vakantiewoningen ligt in de buurt van bekende bruiloftslocaties, terwijl sommige bestemmingen met Interweddings zelf de bruiloft bij de villa of appartement kunnen organiseren.

Huwelijksreis bestemmingen wereldwijd

Wij beschikken over een aantal vakantiewoningen waar bruidsparen ter plaatse kunnen trouwen of hun renewal of the vows ceremonie kunnen houden, waaronder op Rhodos het vakantiehuis Epta met 7 slaapkamers, op Malta de 3-kamerappartementen Pergola, het Athena Villa’s – villa met 3 slaapkamers en bijvoorbeeld het Vakantiehuis met 5 slaapkamers Haus Tuer in Kaprun – Oostenrijk. De collectie bevat vele huwelijksreis tips, waar u zeker veel inspiratie uit kan halen. Rekening houdend met de afstanden tot top trouwlocaties, sprookjesachtige accommodaties en de behoeftes van de huwelijkskoppels.

De vakantiewoningen die op korte afstand liggen van top trouwlocaties, zijn onder andere het in de valei van van ‘Borgo Monticelli’ in Italië. In deze middeleeuwse burcht met 18 appartementen, kunt u niet alleen overnachten maar ook trouwen. Maar ook villa Solterra Oaks in Florida bieden een uitgangsbasis om te trouwen op verschillende locaties, zoals Cocoa Beach, Hard Rock Café Orlando, Cypress Grove & Winter Park Chapel. Vakantievilla’s die op een iets langere afstand liggen van top trouwlocaties zijn onder andere de 4-slaapkamer villa Kaapkloof Manor in Zuid- Afrika, in de buurt van Camps Bay en New York Manhattan Residences’1 in de Verenigde Staten met 2 slaapkamers in de buurt van de vele openluchtceremonies van het Central Park.

Ook zijn er mogelijkheden voor een ‘Winter Honeymoon’ voor koppels die willen trouwen in de sneeuw en op zoek zijn naar hun ‘Winter Wonderland’. Denk bijvoorbeeld aan het vakantiehuis Hiihtogreeni in het Finse Lapland: een ideale villa voor koppels die op zoek zijn naar een sprookjesachtig huwelijksnacht onder het Noorderlicht.

Ongeveer de helft van de landen die in de huwelijksreis collectie zijn opgenomen, staan wettelijke bruiloften toe voor echtparen en op alle locaties kunnen wij de renewal of the vows organiseren.

Bent u benieuwd naar de voorgestelde trouwlocaties? Bezoek dan het portfolio van de accommodaties uit De Huwelijksreis Collectie van Interweddings of neem contact met ons op voor meer informatie.

Huwelijksreis collectie Interweddings
Spring naar toolbar