Inspiratie

Trouwbelofte vernieuwen in het buitenland

trouwbelofte vernieuwen

Gefeliciteerd! Jullie willen jullie trouwbelofte vernieuwen in het buitenland. Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Jullie trouwbelofte vernieuwen met de tenen in het zand van de Malediven of Jamaica. Of een veelbetekenende zoen tijdens jullie symbolische ceremonie in een Amerikaanse trouwkapel in Memphis of Las Vegas. Dromen jullie ook van een magische plek om jullie liefde opnieuw te bezegelen? Interweddings helpt jullie bij het organiseren van een betoverende “renewal of the vows” of “symbolische ceremonie”. Of jullie nu voor avontuur gaan of je liever laten omringen door romantiek. Wij hebben het voor jullie in huis. Ja, ik wil mijn trouwbelofte vernieuwen in het buitenland!

Waarom een trouwbelofte vernieuwen?

Elk getrouwd stel kan op ieder moment de trouwbelofte vernieuwen. Wanneer dit precies gebeurt is vaak afhankelijk van de situatie. Sommige stellen plannen hun ceremonie tijdens een groot jubileum. Denk aan een 10e of 25ste trouwdag. Andere koppels doen het na een moeilijke periode. Bijvoorbeeld na een langdurende ziekte. Het maakt niet uit wat de reden is. Doe het gewoon wanneer jullie er allebei achterstaan.

In het buitenland

Sta in het middelpunt van een bruisende stad of geniet van het rustgevende geluid van de golven. Het vernieuwen van jullie trouwbelofte is jullie feestje. Het is dan ook belangrijk dat de locatie bij jullie als koppel past. Gelukkig is de keuze enorm! Of jullie nou houden van een gezellige stad, het zonnige strand of de sfeervolle sneeuw. Avontuurlijk of romantisch. Alles, maar dan ook écht alles is mogelijk. In ons aanbod vind je trouwlocaties in of op onder andere:

 

  • Las Vegas;
  • Curaçao;
  • Florida;
  • Aruba;
  • St. Maarten;
  • Mauritius;
  • Indonesië;
  • De griekse eilanden (o.a. Santorini, Rhodos);
  • Seychellen;
  • Australië;

Trouwbelofte vernieuwen met Interweddings

Of het nu een plek van betekenis is of simpelweg omdat de locatie prachtig is. Interweddings regelt met alle liefde jullie “renewal of the vows”. Met onze kennis van wetten in het buitenland en ons organisatietalent nemen wij graag de zorg uit jullie handen. Zo hoeven jullie alleen nog maar te genieten van jullie moment: het vernieuwen van jullie trouwbelofte. Wij zijn niet voor niets dé specialist in trouwen in het buitenland! Zijn jullie nog niet getrouwd? Bekijk dan ons aanbod van trouwarrangementen!

Regel meteen jullie trouwbelofte

Jullie liefde op een avontuurlijke wijze opnieuw bezegelen met een “renewal of the vows”? En hebben jullie de ultieme droomlocatie gevonden? Vraag dan direct meer informatie aan. Vragen of hulp nodig? Bel gerust naar 074 3492358, stuur een whatsappje of vul ons contactformulier in. Jullie trouwbelofte vernieuwen in het buitenland? Ja, dat willen wij.

Spring naar toolbar