Inspiratie

Legalisatie trouwakte Las Vegas

Bent u getrouwd in Las Vegas en vergeten in te schrijven in Nederland? Wij verzorgen dit voor jullie. Wekelijks verzorgen wij de legalisatie van trouwaktes uit Las Vegas. De verwachte verwerkingstijd voor het ontvangen van de gelegaliseerde trouwakte in Nederland is 6-8 weken. Een spoed aanvraag is mogelijk waarbij de verwerkingstijd 4-6 gaat worden. Naast het verzorgen van de verplichte apostille stempel schrijven wij uw trouwakte ook in bij de afdeling Landelijke Taken in Den Haag. Mocht u ooit een uittreksel nodig hebben, dan hoeft u niet het gehele proces opnieuw te voldoen.

Ons legalisatie pakket voor Las Vegas is inclusief:

– Opvragen copy trouwakte in de registers van Las Vegas
– Persoonlijk aanvragen van de apostille stempel in Las Vegas
– Verzenden van de aktes per Fedex naar Nederland
– Inschrijven landelijke register in Nederland
– Verzending van alle documenten per aangetekende post

Onze wedding planner zal in Las Vegas op verschillende locaties een kopie van jullie trouwakte opvragen en deze laten legaliseren door middel van een apostille stempel. Eenmaal in Nederland kan je deze direct laten inschrijven bij het gemeentehuis in je woonplaats. Voor onze Belgische bruidsparen dienen wij de trouwakte ook te laten vertalen van het Engels naar het Nederlands. Hiervoor is een meerprijs van toepassing.

Hierna ontvangen wij van jou de documenten retour. Wij schrijven deze dan in bij de afdeling Landelijke Taken. Mocht je in de toekomst een geldig afschrift nodig hebben van de huwelijksakte, dan hoef je niet meer naar Las Vegas te gaan, maar kan je deze in Den Haag opvragen. De verwerkingstijd voor Den Haag is ongeveer 14 weken. Eventueel naar wens kunnen wij ook het Nederlands trouwboekje voor jullie aanvragen.

Jullie ontvangen alle originele documenten van ons retour.

Wat hebben wij van jullie nodig:

– eventueel digitale kopie van de trouwakte mits beschikbaar
– Officiële namen en geboortedata van jou en je partner
– adres, e-mail adres en telefoonnummer

Via onderstaand formulier kunnen jullie de legalisatie bestellen. Na ontvangst van de betaling starten wij direct de aanvraag en is een refund niet mogelijk.

Legalisatie trouwakte Las Vegas

Bestel nu online

Bestel nu online

Legalisatie standaard procedure (7-8 weken)
€ 395,00
Legalisatie urgente procedure (4-5 weken)
€ 580,00
Optioneel: Inschrijving Den Haag & Nederlands Trouwboekje
€ 45,00
Optioneel: Voor Belgische bruidsparen Vertaling naar Nederlands/Legalisatie
€ 195,00
Totaal


Spring naar toolbar