Inspiratie

Courtyard by Marriott Bonaire Dive Resort: faciliteiten

Het resort biedt de perfecte ontspanning. De 140 ruime kamers – waaronder 4 suites – zijn allemaal gebouwd in kleurrijke Caribische huizen en hebben allemaal uitzicht op de lagune. Gratis breedbandinternet / WiFi in het hele hotel, een ‘overloop’ zwembad, een fitnesscentrum, een restaurant, een bar en een eigen duikschool op het terrein maken deel uit van de totale Caribische ervaring. Gelegen aan de lagune is er gemakkelijke toegang tot de beste duiklocaties van Bonaire en het centrum van Kralendijk en het duikcentrum van het hotel van ‘Dive Friends’ biedt speciale duikarrangementen en services voor zowel de ervaren als de beginnende duiker.

Wil je trouwen op Bonaire in het Courtyard by Marriott Bonaire Dive Resort? Met alle faciliteiten die het hotel heeft, is trouwen hier een luxe met een duidelijk tropisch, Caribisch tintje. O.a. een duikschool, fitnessruimte, ruim restaurant met buiten terras, gezellige bar, groot infinity zwembad en aparte ruimte voor een huwelijksreceptie behoren tot de faciliteiten. Op deze pagina kun je zien welke faciliteiten er zoal zijn en ervaar je waarom dit een aantrekkelijk hotel is om te trouwen. Zowel voor samen als wanneer je met gasten bent.

Restaurant en bar in Courtyard by Marriott Bonaire Dive Resort

In het restaurant en de bar van het Courtyard by Marriott Bonaire Dive Resort vind je heerlijke gerechten en cocktails. De gerechten worden vers bereid en zijn aangepast op gasten uit Europa en de Verenigde Staten. Je vindt er vis, vlees en tevens vegetarische gerechten. In overleg met het hotel kan er een menu worden opgesteld voor jullie bruiloft.

Fitness in het Courtyard by Marriott Bonaire Dive Resort

Om optimaal van jullie huwelijk en de rust te genieten is het prettig wanneer je af en toe kunt sporten. In het Courtyard by Marriott Bonaire Dive Resort bevindt zich een moderne fitness waar je jezelf volledig kunt uitleven. Je kunt hier met gewichten aan de slag of conditietraining doen. Omdat het buiten vrij warm is kan het geen kwaad dat deze fitness volledig binnen is. Wil je na het sporten een duik nemen? Dan kan dat buiten in het zwembad. Handdoeken liggen er al en kun je direct gebruiken.

Wil je duiken op zee? Het Courtyard by Marriott Bonaire Dive Resort beschikt over een eigen duikschool en maakt daardoor de mooiste avonturen mogelijk. Deze faciliteit is zowel geschikt voor de beginnende als meer gevorderde duikers.

Receptie voor huwelijk in Courtyard by Marriott Bonaire Dive Resort

In het Courtyard by Marriott Bonaire Dive Resort is er voldoende ruimte om een receptie te houden. Wanneer er verschillende ruimtes worden samengenomen is het mogelijk om tot 210 gasten tegelijk te ontvangen! Uiteraard zal dit in overleg met de hotelleiding gebeuren. Een huwelijk en eventuele receptie worden volledig op jullie wensen toegespitst. Daarnaast is er de mogelijkheid om dit uit te breiden naar een spectaculair feest in de buitenlucht. Met het vriendelijke personeel van het hotel en de uitstekende huwelijks catering in de vorm van een vast menu of buffet zal dit een ware belevenis zijn.

Spring naar toolbar