Inspiratie

Same Sex huwelijk Rhodos

Rhodos is een betoverende bestemming waar je onmiddellijk verliefd op wordt. Dit Griekse eiland staat bekend om zijn adembenemende stranden, kristalheldere wateren en ontspannen mediterrane sfeer. Het lijkt alsof de zon altijd schijnt op Rhodos, en de lokale bevolking straalt altijd een positieve energie uit.

Naast het genieten van zon, zee en strand, biedt Rhodos ook een rijke geschiedenis om te verkennen. De oude stad van Rhodos staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst en betovert bezoekers met zijn doolhof van smalle straatjes, historische gebouwen en imposante middeleeuwse kastelen. Het voelt alsof je terug in de tijd bent gereisd naar een fascinerend verleden.

En dan is er natuurlijk het eten. Rhodos biedt een scala aan heerlijke Griekse gerechten, waaronder de beroemde moussaka, sappige souvlaki en verse vis, allemaal vergezeld van lokale wijnen of een verfrissend glas ouzo.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning, avontuur of culinaire ervaringen, Rhodos heeft voor elk wat wils. En met de recente introductie van de mogelijkheid voor same-sex huwelijken, wordt het eiland alleen maar gastvrijer en inclusiever voor alle soorten reizigers. Rhodos blijft een onweerstaanbare bestemming voor liefhebbers van zon, cultuur en gastronomie.

Romantisch
Strand
  • € 2.995,- per bruidspaar
  • € 3.410,- per bruidspaar
  • € 3.695,- per bruidspaar
  • € 3.635,- per bruidspaar
  • € 4.525,- per bruidspaar
  • € 3.535,- per bruidspaar

Informatie
aanvragen

Spring naar toolbar