Inspiratie

Trouwen op Rhodos: trouwlocaties

Trouwen Rhodos Lindos St PaulHet eiland Rhodos in Griekenland is een prachtig eiland dat gelegen ligt op het kruispunt van twee belangrijke vaarroutes. Rhodos heeft een oude stad die tot de lijst met Werelderfgoed van UNESCO behoort. De verschillen in architectuur en de romantische sfeer maken Rhodos een bezoekje waard. Overweeg je te trouwen op Rhodos? Op deze pagina nemen we een aantal aantrekkelijke trouwlocaties met je door. Zo kun je alvast inspiratie opdoen en kiezen waar je het liefst trouwt. Denk aan locaties als:

  • Kapel St George

De Kapel van St George ligt langs de kust en ziet er werkelijk prachtig uit. Bijzonder aan deze kapel is de mooie witte kleur die tegen de prachtige blauwe lucht afsteekt. De kapel is onderdeel van het middeleeuwse gedeelte van Rhodos uit de 14e eeuw. Onze trouwlocatie is gelegen aan het water voor de kapel.

  • Kalithea Springs

De Kalithea Springs zijn een mooie bezienswaardigheid. Vroeger werden de Kalithea Springs als resort gebruikt, tegenwoordig is het een monument en wordt de locatie voor onder andere bruiloften gebruikt. Het gebouw beschikt over prachtige zalen, vloeren en unieke details. Buiten is er een mooie tuin met fonteinen te zien.

  • Filerimos

Filerimos bevindt zich ook op Rhodos! Het is een heuvel en een klooster, één van de belangrijkste bezienswaardigheden van het eiland. Vanaf deze locatie heb je een prachtig uitzicht over een groot deel van Rhodos. Ook vind je hier prachtige groene bossen! Een ideale locatie om elkaar het ja-woord te geven.

  • Historisch centrum in Rhodos

Wil je het historische centrum van Rhodos verkennen? Deze antieke stad is zeer indrukwekkend en omringt door een grote stadsmuur. Je kunt de stadsmuren tevens bewandelen, de stad is te bezoeken via elf poorten. In de stad vind je romantische straatjes en prachtige gebouwen. Tijdens jullie bruiloft kun je hier prachtige foto’s maken en zelfs een ceremonie houden.

  • Trouwen op het strand van RhodosTrouwlocaties op Rhodos

Naast de mooie trouwlocaties die Rhodos te bieden heeft kunnen jullie er ook voor kiezen voor de trouwceremonie op het mooie zandstrand van Rhodos. Bij de plaats Lindos hebben wij alle faciliteiten voor een romantische trouwceremonie op het strand met de voetjes in het zand. Aansluitend kunnen wij hier ook een heerlijk diner aanbieden met zijn tweetjes of met jullie gasten. Alles is mogelijk en te combineren met ieder hotel op het eiland.

Trouwen op Rhodos met Interweddings

Wil je verschillende trouwarrangementen zien die Interweddings te bieden heeft eventueel trouwen op het strand? Kijk dan eens op deze pagina en ontdek welke trouwarrangementen er op Rhodos zijn. Ook kunnen wij je tal van andere locaties laten zien en kun je op deze manier beslissen welke trouwlocatie het best bij je past.

Opzoek naar een heerlijk verblijf in Rhodos? Kijk snel naar onze selectie van top hotels in Rhodos >

Spring naar toolbar