Inspiratie

Trouwen in Las Vegas: Wedding Chapels

Wanneer je echt iets bijzonders van je trouwerij wilt maken is Las Vegas the place to be. Het leukst is natuurlijk om dit in een Wedding Chapel te doen. Trouwen in een Wedding Chapel is wereldberoemd en één van de leukste manieren om elkaar het ja-woord te geven. Als je gaat trouwen in een Wedding Chapel kun je dit combineren met een prachtig verblijf in één van de hotels in Las Vegas. Ook kun je een gokje wagen in een casino of leuke shows bijwonen van wereldberoemde artiesten.

We bespreken hier twee Wedding Chapels met een aantal prachtige trouwarrangementen.

 

Las Vegas Graceland Wedding Chapel

Trouwen Las Vegas Graceland ElvisAllereerst is er de Las Vegas Graceland Wedding Chapel. Deze wereldberoemde kapel is waarschijnlijk de bekendste van allemaal en al te zien geweest in verschillende films en series. In deze kapel krijg je alles wat je nodig hebt. Ook een smoking en trouwjurk kun je hier huren! Wanneer je familie en vrienden wilt laten meegenieten kunnen zij de ceremonie via het internet volgen. Er is tijdens de ceremonie een ambtenaar van de burgerlijke stand aanwezig en aan het eind krijg je een trouwcertificaat. Net als bij veel andere kappelletjes in Las Vegas kun je bij deze kapel allerlei verschillende arrangementen boeken. Zo kun je ook voor een trouwarrangement met een buitenlocatie kiezen. Je kunt vanuit deze kapel bijvoorbeeld trouwen in de Grand Canyon. Je wordt met een privé-helikopter naar een mooie locatie gebracht en geeft elkaar daar het ja-woord.

Meer informatie en prijzen voor trouwen in Graceland Wedding Chapel >>

Meer informatie over de geschiedenis van Graceland Wedding Chapel >>

 

Las Vegas A Little White Wedding Chapel

Trouwen Las Vegas Little White Wedding ChapelAangezien er ongeveer 100.000 huwelijken per jaar worden gesloten is één Wedding Chapel onvoldoende om al deze ceremonies te huisvesten. A Little White Wedding Chapel is naast de Las Vegas Graceland Wedding Chapel een andere zeer bekende kapel. Bijzonder aan deze kapel in Las Vegas is het feit dat je er allerlei verschillende soorten trouwarrangementen kunt afnemen. Je kunt denken aan een arrangement dat speciaal voor bikers, Michael Jordan fans en Elvis fans is samengesteld. Wil je worden opgehaald in een Hummer? Ook dat is bij deze kapel mogelijk. Niets is te gek in Las Vegas, alles kan en alles mag.

Meer informatie en prijzen voor trouwen in A Little White Wedding Chapel >>

Hoe kunnen wij je van dienst zijn?

074 3492358

Maandag t/m vrijdag: 10:00 – 21:00 uur
Zaterdag: 11:00 – 17:00 uur
Vanuit België: +32 38085374

info@interweddings.nl

Je ontvangt altijd binnen een aantal dagen van ons een antwoord.

Stuur ons een bericht

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.