Inspiratie

Trouwen in Las Vegas: Wedding Chapels Top 3

Wanneer je echt iets bijzonders van je trouwerij wilt maken is Las Vegas the place to be. Het leukst is natuurlijk om dit in een Wedding Chapel te doen. Trouwen in een Wedding Chapel is wereldberoemd en één van de leukste manieren om elkaar het ja-woord te geven. Als je gaat trouwen in een Wedding Chapel kun je dit combineren met een prachtig verblijf in één van de hotels in Las Vegas. Ook kun je een gokje wagen in een casino of leuke shows bijwonen van wereldberoemde artiesten.

We bespreken hier de Top 3 Wedding Chapels in Las Vegas met een aantal prachtige trouwarrangementen.

 

#1 Graceland Wedding Chapel – Las Vegas Strip

Trouwen Las Vegas Graceland ElvisAllereerst is er de Las Vegas Graceland Wedding Chapel. Deze wereldberoemde kapel is waarschijnlijk de bekendste van allemaal en al te zien geweest in verschillende films en series en ook de eerste kapel in Las Vegas met Elvis ceremonies. In deze kleinschalige kapel krijg je alles wat je nodig hebt. Wanneer je familie en vrienden wilt laten meegenieten kunnen zij de ceremonie via het internet volgen. Er is tijdens de ceremonie een ambtenaar van de burgerlijke stand aanwezig en aan het eind krijg je een trouwcertificaat. Net als bij veel andere kappelletjes in Las Vegas kun je bij deze kapel allerlei verschillende arrangementen boeken. Zo kun je ook voor een trouwarrangement met een buitenlocatie kiezen. Je kunt vanuit deze kapel bijvoorbeeld trouwen in de Grand Canyon. Je wordt met een privé-helikopter naar een mooie locatie gebracht en geeft elkaar daar het ja-woord.

Meer informatie en prijzen voor trouwen in Graceland Wedding Chapel >>

Meer informatie over de geschiedenis van Graceland Wedding Chapel >>

 

#2 Chapel of the Flowers – Las Vegas Strip

Trouwen in Chapel of the Flowers Las Vegas

De wedding professionals van de Chapel of the Flowers zijn experts in het creëren van de ultieme bruiloft in Las Vegas! Sommige van hun trouwarrangementen zijn reeds inclusief geweldige extra’s, zoals de bekroonde trouwreportages, elegante bloemstukken en luxueuze limousine services.

Op het terrein van de kapel zijn vier verschillende locaties om te trouwen. De eerste en meest traditionele is de Victoriaanse kapel. Het heeft fluwelen gordijnen, kristallen kroonluchters, marmeren vloeren en mahoniehouten banken. De tweede plaats in populariteit is de La Capella-kapel. Het heeft een Toscaans type decor. Stenen bogen, ingewikkelde smeedijzeren wandkandelaars en kroonluchters dragen allemaal bij aan de architectuur en de schoonheid van de kamer.

Het tuinhuisje in de buitenlucht biedt een andere keuze als trouwlocatie. Het is omgeven door bomen en weelderige tuinen. Voor nachtelijke bruiloften krijgt het prieel een verhalenboek-look met stralende witte verlichting. Voor degenen die een moderne chique bruiloft willen, is er de Magnolia-kapel. Hoewel modern, heeft het een vleugje elegantie met zijn marmeren vloeren, metalen kroonluchters en glazen tegels.

Meer informatie en prijzen voor trouwen in de Chapel of the Flowers >>

 

#3 A Little White Wedding Chapel – Las Vegas Strip

Trouwen Las Vegas Little White Wedding ChapelAangezien er ongeveer 100.000 huwelijken per jaar worden gesloten is één Wedding Chapel onvoldoende om al deze ceremonies te huisvesten. A Little White Wedding Chapel is naast de Las Vegas Graceland Wedding Chapel een andere zeer bekende kapel. Bijzonder aan deze kapel in Las Vegas is het feit dat je er allerlei verschillende soorten trouwarrangementen kunt afnemen. Je kunt denken aan een arrangement dat speciaal voor bikers, Michael Jordan fans en Elvis fans is samengesteld. Wil je worden opgehaald in een Hummer? Ook dat is bij deze kapel mogelijk. Niets is te gek in Las Vegas, alles kan en alles mag.

Meer informatie en prijzen voor trouwen in A Little White Wedding Chapel >>

Hoe kunnen wij je van dienst zijn?

074 3492358

Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 18:00 uur
Zaterdag: op afspraak

info@interweddings.nl

Je ontvangt altijd binnen een aantal dagen van ons een antwoord.

Stuur ons een bericht

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.
    Spring naar toolbar