Inspiratie

Trouwen in het Holland House Beach Hotel op Sint Maarten

Wil je trouwen op het prachtige Sint Maarten? Dan is het Holland House Beach Hotel de uitvalsbasis waar je van droomt. Dit hotel is gelegen aan het strand, biedt een prachtig restaurant en er zijn allerlei leuke activiteiten te doen.

Trouwen op Sint Maarten

Sint Maarten bevindt zich in de Caribbean: een luxe vakantiebestemming en een exotisch paradijs. Logisch dan ook dat er steeds meer koppels op Sint Maarten trouwen! Zo kunnen jullie samen genieten van alles wat dit heerlijke eiland te bieden heeft. Sint Maarten beschikt over alles waar een romantisch huwelijk om vraagt. Denk aan de uitgestrekte stranden bij Great Bay Beach in Philipsburg of samen naar de hoge golven kijken bij Cupecoy Beach. Willen jullie een duik nemen of samen snorkelen? Ook dat is mogelijk.
Daarnaast zijn er genoeg mooie plekjes om elkaar het ja-woord te geven. Wij kunnen een ceremonie organiseren in het Holland Beach Hotel of op een andere strand locatie.

Trouwen in het Holland House Beach Hotel op Sint Maarten

Als je trouwt op Sint Maarten is het belangrijk dat de ceremonie tot in de puntjes geregeld is. Het Holland Beach Hotel beschikt over de sfeer die je zoekt. Je kunt er heerlijk dineren in het Restaurant Ocean Lounge of ontspannen in de lounge en op het strand. Interweddings werkt samen met het Holland House Beach Hotel, wij kunnen jouw trouwerij daardoor tot in de puntjes organiseren. Zo zijn wij op de hoogte van de mogelijkheden die het Holland House Beach Hotel te bieden heeft en Sint Maarten als geheel. Op deze manier kunnen wij jouw huwelijk (met of zonder gasten) volledig naar wens inrichten en tevens helpen bij het legaliseren van het huwelijk voor de Nederlandse wet.

 

Meer informatie trouwarrangementen Holland House Beach Hotel op Sint Maarten en het Restaurant Ocean Lounge.

Spring naar toolbar