Inspiratie

Sonesta Ocean Point resort: alleen voor volwassenen

Sint Maarten is een tropisch eiland waar genieten voorop staat. Door de prachtige hotels en resorts op Sint Maarten kun je heerlijk ontspannen en hoef je nergens aan te denken! Een goed voorbeeld is het resort van Sonesta. Het Ocean Point resort behoord tot het grootste resort van het eiland. Je kunt vanaf hier een heerlijke duik nemen in het turquoise water van de baai of een tropische cocktail in de bar drinken. Geniet van een droomvakantie met uitzicht over de baai van Maho. In beide resorts kun je heerlijke gerechten laten bereiden en luxe dineren binnen een All Inclusive formule. Het resort is uitermate geschikt voor stelletjes zonder kinderen aangezien de minimumleeftijd 18 jaar is.

Gastvrijheid en service staan zowel tijdens het verblijf als bij een trouwfeest, ceremonie of receptie centraal. Bij Sonesta wordt er goed met je meegedacht en kan aan alle wensen tegemoet worden gekomen.

Trouwen op Sint Maarten bij het Ocean Point resort

Wanneer je kiest voor het Ocean Point resort dan kan je zowel voor een trouwceremonie als complete bruiloft allerlei kanten op. Op het resort van Sonesta vind je uitgebreide trouwarrangementen en kun je jouw receptie of trouwfeest organiseren. Daarnaast heb je via het resort de beschikking tot bijzondere trouwlocaties en kun je jouw trouwerij samenstellen zoals je dat zelf wenst. Met een groot feest en gasten of een tropische bruiloft op ingetogen wijze. Sonesta hotels en resorts denkt met iedereen mee.

Faciliteiten op Ocean Point Resort

De faciliteiten op het Sonesta Ocean Point Resort zijn uitgebreid te noemen. Op dit enorme resort zijn onder andere een buffetrestaurant en meerdere à la carte restaurants te vinden. Daarnaast heb je de toegang tot vier verschillende barren: een bar bij het zwembad, bij het strand en twee barren binnen. Je kunt samen met jouw partner genieten van een massage of de spa bezoeken. Een heerlijke manier om tot rust te komen! Zowel voor jullie samen als jullie eventuele gasten. Iedereen mag meegenieten!

Je voelt je omarmd door luxe en je komt er heerlijk tot rust.

Spring naar toolbar