Inspiratie
Terug naar nieuws

Wij staan voor jullie klaar!

7 april, 2020 om 14:11

In de afgelopen periode zijn wij allemaal getroffen door de uitwerkingen van het Corona virus. Een ongelofelijke situatie waarbij landen hun grenzen sluiten, vliegtuigen blijven staan en dan nog maar niet te spreken over alle maatregelen lokaal in onze omgeving.

De wereld staat op zijn kop en zijn wij nu 24/7 bezig in een strijd tegen het virus. Vanuit de reiswereld werken wij nu met man en macht om iedereen uit het buitenland te halen en de reeds geboekte reizen en trouwarrangementen tot eind april om te boeken naar een later tijdstip. Wij werken hard van vroeg tot laat om iedereen te informeren en waar nodig actie te ondernemen.

Tot nader bericht is ons bureau geopend om voor iedereen klaar te staan met informatie en advies! Yfette werkt voornamelijk vanaf huis, maar wij zijn 24/7 bereikbaar op 074-3492358 of 06-57681441.

Tijdelijk vinden al onze persoonlijke afspraken plaats via Skype.

Gaan jullie binnenkort (mei of juni) trouwen? Het is momenteel nog niet duidelijk of jullie trouwarrangement weer veilig uitgevoerd kan worden. Wij houden de ontwikkelingen voortdurend in de gaten en nemen contact met jullie op als er wijzigingen zijn. Lees onze FAQ voor updates en meer informatie. Willen jullie toch liever niet wachten? Neem dan contact met ons op, zodat wij jullie kunnen informeren over alle mogelijkheden.

Wij waarderen de overwegend positieve reacties van onze klanten en hun begrip voor deze extreme situatie die wij allen moeten ondergaan. Blijf positief, blijf veilig en blijf binnen! – Wij werken op volle toeren door en staan voor jullie klaar.

Interweddings – Trouwen in het buitenland
Yfette en Marco Brouwer

Corona update
Spring naar toolbar