Inspiratie
Terug naar nieuws

Wij dragen bij aan een bosrijke wereld

11 juni, 2022 om 10:04

Onze branchevereniging VvKR heeft in februari 2020 een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Trees for All. Wij willen daarmee een concrete bijdrage leveren aan een duurzame wereld door de uitstoot van CO2 te compenseren en bomen te doneren. Interweddings zal voor iedere reis 2 bomen doneren in Nederland als in het buitenland.

De bomen worden altijd op twee plaatsen geplant: één in Nederland en één in het buitenland. Dat is ook de reden dat Interweddings altijd twee bomen tegelijk doneert. Trees for All is een niet-commerciële aanbieder van CO2-compensatie in Nederland. Ze beschikt over een CBF-keurmerk en compenseert via duurzame bosprojecten.

Trees for All heeft als missie om wereldwijd meer bos te realiseren. Dankzij de donaties die ze ontvangen, kunnen ze wereldwijd bomen planten en mensen bewust maken van het belang van bos en bomen. Dichtbij huis en elders in de wereld.

Je kan ons helpen met een eenmalige gift of een periodieke donatie. Trees for All is een erkende stichting met CBF-keurmerk en ANBI-status waardoor jij verzekerd bent dat onze organisatie voldoet aan strenge kwaliteitseisen en je donatie goed terechtkomt.

> Link naar het doneren van een boom <
Bij campagnecode graag VKR vermelden.

Certificaat_Donatie_Trees_for_All
Spring naar toolbar