Inspiratie
Terug naar nieuws

Wat kost trouwen in Las Vegas?

11 mei, 2017 om 14:58

Trouwen in Las Vegas kan voor ieder budget! Omdat er verschillende trouwarrangementen zijn kun je het zo gek maken als je zelf wilt. Om je een indicatie te geven van wat een trouwerij kost nemen we een aantal mogelijkheden met je door en splitsen we de kosten voor je uit.

Vlucht en hotel in Las Vegas

Wanneer je gaat trouwen in Las Vegas is het allereerst van belang om een vlucht en accommodatie te boeken. Waarschijnlijk kom je al snel op een hotel uit! Reken op ongeveer € 100,- tot € 200,- per nacht, afhankelijk van het hotel dat je precies kiest en voor welke kamer je gaat.

Als je naar Las Vegas vliegt kun je rekenen op een vliegreis van tussen de € 490,- en € 1250,- voor een retourtje. Ben je bereid om doordeweeks te vliegen en ben je flexibel qua reistijd? Dan kan dit in sommige gevallen zelf iets goedkoper. Vertrek vanaf Nederland of Duitsland.

Trouwen in een Wedding Chapel

In Las Vegas kun je allerlei verschillende Wedding Chapels vinden. De Graceland Wedding Chapel en A Little White Wedding Chapel zijn het bekendst. In deze kapelletjes kun je al vanaf €495,- of €685,- trouwen! Zo word je opgehaald per limousine, zit de huur van de kapel bij de prijs in, word je gefotografeerd en is er een ambtenaar van de burgerlijke stand of Elvis aanwezig. Ook is er een bruidsboeket en ontvang je aan het eind een trouwakte! Trouwkleding kun je huren of zelf meenemen. Bij de prijs van Graceland Wedding Chapel zit in principe alles inbegrepen. Zo gaat bijvoorbeeld iemand van de Chapel mee jullie Marriage License halen, de extra kosten zoals fooien en natuurlijk het belangrijkste de ‘Apostille Stempel’ om het huwelijk officieel na terugkomt in te schrijven in Nederland.

Wij hebben de ‘Beste Prijsgarantie‘ voor al onze trouwarrangementen bij Graceland Wedding Chapel! Dat is niet voor niets.

Trouwarrangement in Las Vegas

Trouwen is iets heel persoonlijks en kent voor iedereen een andere invulling. Met de trouwarrangementen in Las Vegas is werkelijk alles mogelijk. Een trouwarrangement in Las Vegas kost tussen de € 600,- en € 3.700,- per bruidspaar. Denk aan trouwarrangementen als:

  • Night Flight Over The Strip Wedding

Wanneer je een onvergetelijke ervaring van je trouwerij wilt maken is een Night Flight Over The Strip Wedding iets voor jullie. Bijzonder aan deze bruiloft is het feit dat je elkaar in een helikopter het ja-woord kunt geven. Door de prachtige uitzichten over Las Vegas geeft dit een extra bijzondere ervaring. Wil je elkaar het ja-woord al op de grond geven? Dan kan dat ook! Je wordt door een limousine opgehaald en door een ambtenaar van de burgerlijke stand getrouwd. Night Flight Over The Strip Wedding kost € 1.095,- per bruidspaar.

  • The Ultimate High Roller Experience

De High Roller in Las Vegas is een reuzenrad met een doorsnee van ongeveer 160 meter. Omdat het een half uur duurt voordat je een rondje hebt gemaakt is er genoeg tijd om elkaar het ja-woord te geven. Wanneer je gasten in jouw cabine mee wilt nemen is dat ook mogelijk! The Ultimate High Roller Experience kost € 1.895,- per bruidspaar.

Wil je nog meer arrangementen zien? Dan kun je deze via de pagina trouwen in Las Vegas bekijken.

Smoking en bruidsjurk kopen of huren

Wanneer je een smoking en bruidsjurk wilt kopen of huren is dat mogelijk! Breng een bezoek aan de winkels Bridal Elegance, Davids Bridal of Bridal & Boutique. A Little White Wedding Chapel heeft zijn eigen verhuur van bruidskleding mogelijk. Uiteraard kun je ook bruidsmode uit Nederland meenemen! Reken op een paar honderd euro voor het huren van bruidskleding. Wanneer je bruidskleding koopt lopen de kosten al snel op tot in de duizenden euro’s.

Legalisatie kosten

Een groot deel van de kosten gaat zitten in de legalisatie kosten van de Amerikaanse trouwakte nadat jullie elkaar het ‘ja-woord’ hebben gegeven. Met de trouwakte kunnen jullie niet direct naar het gemeentehuis in Nederland om te melden dat jullie getrouwd zijn. Om de trouwakte te legaliseren is er een speciale ‘apostille stempel’ nodig. Wij zorgen hiervoor en deze kosten zijn bij ons in het trouwarrangement inbegrepen.

(c) Interweddings.nl
Spring naar toolbar