Inspiratie
Terug naar nieuws

Trouwen op St. Maarten

15 augustus, 2015 om 14:04

Trouwen op St. Maarten

Altijd gedroomd van trouwen in de Caribbean? St. Maarten is de romantische bestemming bij uitstek en zeer geliefd onder honeymooners. Maar je geniet hier niet alleen van een fantastische huwelijksreis. Op St. Maarten kun je namelijk ook in het huwelijksbootje stappen. Vanaf heden bieden wij ook de mogelijkheid voor het huwelijk op St. Maarten. St. Maarten is één van de meest romantische bestemmingen in het Caribisch gebied. Of jullie nu trouwen op St. Maarten, op huwelijksreis gaan of voor een renewal of the vows kiezen, St. Maarten biedt een romantische en adembenemende sfeer die jullie reis onvergetelijk maken!

Mogen wij jullie het eiland voorstellen? De bewoners van St. Maarten weten het zeker: ze wonen op het mooiste eiland ter wereld. Er zijn maar weinig plekken die kunnen tippen aan dit paradijselijke eiland, dat al bijna vier eeuwen de enige plek op aarde is waar Nederland en Frankrijk aan elkaar grenzen. Het zonovergoten St. Maarten is een tropisch pareltje in de Caribbean met groene heuvels in het binnenland, unieke flora en fauna, lieflijke baaien, parelwitte bountystranden en een azuurblauwe zee met een sprookjesachtige onderwaterwereld. Aangenaam!

St. Maarten is een veelzijdig eiland vol ontspanning en bruisende activiteiten. De schatten van de Caribische Zee maken duiken en snorkelen hier een spannend avontuur. De gunstige passaatwinden zijn ideaal voor zeilen en surfen. Lichaam en geest komen helemaal tot rust in de talloze spa’s en wellnesscentra die het eiland rijk is. Dankzij de vele restaurants komen culinaire liefhebbers ook volledig aan hun trekken.

Deze hemelse plek is dan ook niet voor niets zo populair bij zo veel mensen. De hoofdstad van het Nederlandse deel van St. Maarten, Philipsburg, ligt aan de Great Bay an de zuidkant van het eiland en is de ideale plek om te winkelen, fantastisch te eten en het bruisende nachtleven te ontdekken. De sporen van de rijke, koloniale historie zijn hier nog altijd aanwezig, maar Philipsburg is net zo goed een moderne plaats en fungeert als het commerciële centrum van St. Maarten. Daarvan is Frontstreet aan de baai een hotspot, zeker voor shopliefhebbers. Deze lange winkelstraat biedt eindeloos taxfree winkelplezier. Je vindt hier de mooiste sieraden, horloges, mode, elektronica en Caribische souvenirs.

Culinaire hoofdstad

St. Maarten staat ook bekend als de culinaire hoofdstad van de Caribbean. De bijzondere mix van culturen komt terug in de diverse menu’s van de vele restaurants en lokale eettentjes op het eiland; van traditioneel tot haute cuisine en van écht Frans tot een breed scala aan internationale keukens, waaronder Indisch, Vietnamees, Duits en Grieks. Logischerwijs heeft het eiland als specialiteit vooral veel verse vis en schaaldieren, maar je kunt ook zomaar een strandbarbecue tegenkomen.

St. Maarten trouwlocatie zonsondergang
Spring naar toolbar