Inspiratie
Terug naar nieuws

Singapore Airlines meer extra’s tijdens trouwreis naar Bali

17 maart, 2017 om 11:08

Bali wordt ook wel het ‘Eiland van de Duizend Tempels’ genoemd. Er zijn talrijke culturele en religieuze rituelen en in Ubud, het culturele centrum van Bali, staan kunst en geestelijke verrijking centraal. Met zijn prachtige stranden, schitterende natuur, trouwen op de meest romantische locaties en vriendelijke bevolking is Bali een fantastische plek om invulling te geven aan een droomreis. Bali beschikt over vele bijzondere accommodaties. Luxe resorts, kleinschalige heerlijk boutique-stijl hotels, prachtige villa’s met directe toegang tot één van de mooiste stranden; Bali heeft het allemaal. Talloze plekken op Bali spreken tot de verbeelding: van het bij Nederlanders geliefde Sanur, het ‘classy’ Nusa Dua, het hippe en trendy Seminyak tot de wat onbekendere pareltjes zoals Lovina en Pemuteran in het noorden, het rustige Candi Dasa in het oosten en het ruige, bij surfers geliefde Uluwatu in het zuiden. Bali heeft alles!

Al sinds 1973 verbindt Singapore Airlines Amsterdam met Singapore en is daarmee de langst opererende Aziatische luchtvaartmaatschappij die Nederland met Azië verbindt. Sinds mei 2016 worden de dagelijkse vluchten tussen Amsterdam en Singapore uitgevoerd met de allernieuwste generatie vliegtuigen van Airbus: de A350-900. Dit toestel is uitgerust met de meest geavanceerde technologie en biedt de reiziger nog meer comfort dankzij eigenschappen als een hoger plafond, grotere ramen en speciaal ontworpen verlichting om jetlag te verminderen. Daarnaast wordt de lucht in de cabine elke 2 à 3 minuten compleet ververst en gefilterd.

De Airbus A350 van Singapore Airlines beschikt over drie reisklasses en is speciaal ingericht voor lange afstands-vluchten.

Singapore Airlines Economy BaliMet een seat pitch van 81 cm en een 3-3-3 configuratie, is de Economy Class zo ontworpen dat elke passagier over meer comfort en ruimte beschikt. De 187 stoelen in deze cabine zijn voorzien van persoonlijke HD touch screen beeldschermen en verstelbare voet- en hoofdsteunen. Passagiers die reizen in Economy Class kunnen aan boord kiezen uit 3 maaltijden en mogen 30kg bagage meenemen.

Singapore Airlines Premium Economy BaliIn de Premium Economy Class van Singapore Airlines bevinden zich 24 stoelen in een aparte cabine waarbij passagiers onder andere kunnen genieten van een seat pitch van 96,5 cm en een volledig HD touch screen beeldscherm van 34 cm. Net als in Business Class kunnen passagiers in deze reisklasse voor vertrek Premium Book the Cook maaltijden selecteren of aan boord een keuze maken uit een van de drie hoofdgerechten. De maaltijden worden vergezeld van een glas champagne – gedurende de hele vlucht verkrijgbaar – of één van de met zorg geselecteerde wijnen. Daarnaast kunnen zij inchecken bij een eigen check-in balie, krijgen zij voorrang bij het boarden, is de bagagevrijdom 35kg en ligt de bagage bij aankomst eerder op de band.

Singapore Airlines Business BaliDe Business Class beschikt over de ruimste stoelen in de luchtvaartindustrie die gemakkelijk omgezet kunnen worden naar een full flat bed. De stoelen staan in de vliegrichting geplaatst en dankzij de 1-2-1 configuratie hebben alle passagiers direct toegang tot het gangpad. Passagiers die reizen in de Business Class hebben aan boord keuze uit vier hoofdgerechten. Daarnaast kunnen zij middels het culinaire Book the Cook menu al voor vertrek een selectie maken uit speciaal samengestelde hoofdmaaltijden die individueel worden voorbereid. Tevens kunnen zij inchecken bij een aparte Business Class balie en krijgen zij voorrang bij het boarden. Ook hebben zij een bagagevrijdom van 40kg en ligt de bagage bij aankomst als eerste op de band.

Willen jullie extra willen genieten van het comfort dat Singapore Airlines biedt tijdens jullie trouwreis, neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden en beschikbare tarieven. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 074-3492358 of via e-mail.

Singapore Airlines Airbus A350
Spring naar toolbar