Inspiratie
Terug naar nieuws

RIU Palace Cabo San Lucas heropent na grote renovatie

9 december, 2016 om 13:47

Junior suites met privé zwembad
De belangrijkste vernieuwingen na de heropening zijn de bouw van 44 nieuwe junior suites met een privé zwembad en 8 nieuwe suites met jacuzzi, de meest luxe kamers van het hotel met het mooiste uitzicht en de meeste ruimte en een privé jacuzzi op het terras. Naast deze veranderingen biedt het hotel nu in totaal 692 kamers. Alle kamers hebben nog dezelfde elegante hardhouten meubels, maar nu gecombineerd met luxe bekleding in lichte kleuren die meer helderheid geven aan de vertrekken. Ook alle badkamers zijn gerenoveerd en hebben nu nieuwe douches.

Restaurants
Op het gebied van gastronomie biedt RIU Palace Cabo San Lucas een nieuw Indiaas restaurant: Bombay. Hiermee heeft het hotel nu zes restaurants waar de gast kan genieten van de beste gerechten uit diverse culturen: het Mexicaanse restaurant, San José; het Japanse restaurant, Misaki; het fusion restaurant, Krystal; het pool restaurant, El Medano, heeft een nieuw terras en is ’s avonds een Steakhouse, en het hoofdrestaurant met een buffet met gerechten uit de internationale keuken, Mar de Cortés. Er zijn nu zeven bars, doordat er drie nieuwe bars bij zijn gekomen: de Lounge 24 die 24 uur per dag geopend is, de patisserie en ijssalon Capuchino en een chill-out Beach club. Tot slot zijn de twee swim-up bars uitgebreid, zodat meer gasten tegelijk hiervan gebruik kunnen maken en aan de kant van het strand is een tweede fitnessruimte gemaakt.

RIU Palace Cabo San Lucas heeft in totaal zes zwembaden: twee met geïntegreerde jacuzzi’s, twee met swim-up bars en twee voor kinderen. Met de All-Inclusive-24/7 service van RIU kan de gast op elk moment van de dag genieten van alle maaltijden, snacks, frisdranken en andere dranken. Het hotel biedt gratis WiFi in het gehele hotel, 24 uur per dag roomservice, drankenservice bij het zwembad en de minibar en de likeurdispensers in de kamers worden regelmatig bijgevuld. Daarnaast is er voor de ontspanning van volwassen en kinderen een amusementsprogramma waarbij sporten, dagactiviteiten en ’s avonds shows met live muziek tot de mogelijkheden behoren. Tot slot kunnen gasten voor de ultieme ontspanning zonder bijkomende kosten genieten van de sauna, jacuzzi en in de fitnessruimte en in de Renova Spa wordt een scala aan behandelingen geboden.

Travelution.nl
RIU Palace Cabo San Lucas
Spring naar toolbar