Inspiratie
Terug naar nieuws

Renewal of the vows: wat is dat?

3 oktober, 2017 om 11:10

Wanneer je al jaren getrouwd bent denk je waarschijnlijk nog vaak terug aan jullie trouwdag. Veel stelletjes hunkeren er naar om deze dag opnieuw te beleven. Ook kan het zo zijn dat het daadwerkelijke huwelijk niet naar wens is verlopen of dat het niet heeft plaatsgevonden. Dit kan te maken hebben met het weer, het beperkte budget dat jullie op dat moment hadden of de context waarin het huwelijk plaatsvond.

Wat is renewal of the vows?

Renewal of the vows maakt het mogelijk om jullie trouwerij opnieuw te beleven. Met vrienden, familie, kennissen en collega’s of samen! Je kunt dit groot of klein vieren, een renewal of the vows is op geen enkele manier aan regels gebonden. Vaak wordt het georganiseerd wanneer er sprake van een jubileum is (5, 10, 12,5 of 25-jarig). Zo kan de liefde gevierd worden en kunnen jullie nogmaals bevestigen elkaar eeuwig trouw te blijven! Heb je hier al wel eens over nagedacht of zijn er concreet al ideeën?

Renewal of the vows in het buitenland

Renewal of the vows op een bijzonder locatie in het buitenland organiseren? Niets is te gek! Denk aan een prachtige ceremonie op een tropisch eiland in Indonesië, Jamaica, op Aruba of op een andere mooie bestemming of bijvoorbeeld in Griekenland, Malta, Cyprus! Met name de resorts en hotels op dit soort bestemmingen bieden prachtige mogelijkheden. Zo weet je zeker dat er een heerlijk diner kan worden samengesteld of dat er een onvergetelijk feest te organiseren is.

Daarnaast is het natuurlijk prettig als er met een renewal of the vows wordt meegedacht. Omdat het om een alternatieve viering gaat weet je misschien niet precies welke mogelijkheden er bestaan, wat er gebruikelijk is of wat jullie met het gestelde budget kunnen doen. Zeker wanneer het om een renewal of the vows in het buitenland gaat is het fijn wanneer je dit in samenwerking met een specialist kunt organiseren.

Wij hebben al jaren ervaring met de renewal of the vows en bieden jullie een tal van mogelijkheden op de mooiste bestemmingen.
Laat je informeren op onze website van Interweddings of neem contact met ons op voor een persoonlijke afspraak.

ONZE RENEWAL BESTEMMINGEN

Interweddings; de specialist in Nederland en België voor jullie renewal of the vows in het buitenland.

(c) Interweddings.nl
Spring naar toolbar