Inspiratie
Terug naar nieuws

Reis in stijl met Interweddings – Gratis champagne actie Air Mauritius

10 september, 2019 om 10:18

Mauritius, een van onze top 3 romantische trouwbestemmingen. Een tropisch paradijs, waar wij een gevarieerde selectie tophotels aanbieden. Voor jong & oud en die elkaar in paradijs het ‘ja-woord’ willen geven met veel romantische extra’s en kortingen. Ideaal met Air Mauritius rechtstreeks vanaf Amsterdam aan te vliegen (2x per week met de A340 tot en met 25 oktober a.s.). Het hele jaar door vliegen zij dagelijks via Parijs, met een doorvlucht op de moderne A350-900. Of wat dacht je van Genève, 2x per week gedurende de winterperiode (op maandag en vrijdag) en een aanzienlijk kleinere en overzichtelijke luchthaven. Hier stappen jullie eenvoudig en snel over op het nieuwste toestel, de uiterst comfortabele A330-900neo. Dit toestel is voorzien van de nieuwste ‘state of the art’ producten, zodat zij uitgerust aankomen en optimaal kunnen genieten!

Reis in stijl naar Mauritius
De nieuwe en moderne Air Mauritius A330-900neo en A350 toestellen zijn van alle gemakken voorzien. Vliegen jullie Economy Class dan geniet hij in ieder geval van meer beenruimte en een stillere cabine. Kiezen jullie voor Business Class dan kunnen de stoelen tot volledige ‘flat beds’ worden getransformeerd. Daarnaast beschikken de toestellen over een modern inflight entertainment systeem, ‘Mood Lightning’ en Wi-Fi. Kortom de trouwreis begint al aan boord bij Air Mauritius!

Gratis champagne
Begin jullie huwelijksreis met een onvergetelijke ervaring. Boeken jullie voor 31 december 2019 jullie trouwreis met Air Mauritius, dan ontvangen jullie van ons een gratis Duval-Leroy champagne van 20 cl per persoon naar Mauritius om zo alvast te toasten op jullie huwelijksreis en de trouwdag op een van de mooiste stranden van Mauritius.

Voor meer informatie neem contact met ons op 074-3492358.

Gratis champagne actie Interweddings met Air Mauritius
Spring naar toolbar