Inspiratie
Terug naar nieuws

Ontvangst sleutel nieuw kantoor

1 februari, 2018 om 20:21

Interweddings was gevestigd aan de Molenstraat, maar met de groei van het bedrijf groeide ook de behoefte aan wat meer ruimte. “Bovenal wilde ik zaken en privé beter gaan scheiden”, aldus Marco. “Zonder al te veel in te leveren op het gemak van het kantoor aan huis, moest ik weer de man worden die het vlees snijdt zonder telefoon aan het oor.” Nadat een jaar geleden al het ei werd gelegd voor een toekomst in het Stadscentrum, kwam de overgang met het vertrek van de politie in een stroomversnelling.  “Met dit soort creatieve oplossingen en out-of-the-box ideeën onderscheiden we ons als reisorganisatie ook graag.”

“Voor Stichting Beheer Registergoederen is deze oplossing een ideale”, beamen Gerard Buist en Bart Schurink namens die SBR. “Het vertrek van de wijkagent is spijtig genoeg”, aldus Buist. “Achter de schermen hebben we alles in het werk gesteld om dit te voorkomen. Als dan uiteindelijk blijkt dat een afscheid onvermijdelijk is, dan is het natuurlijk fantastisch dat de volgende huurder al klaar staat.”

De voormalige politiepost heeft inmiddels een stevige metamorfose ondergaan, waarmee de ruimte beter aansluit bij de rest van het pand én bij de wensen van de Brouwers. Hoewel Interweddings zeker geen standaard touroperator is, ligt de wereld er letterlijk en figuurlijk aan de voeten. “Daarmee past de komst van het Marco en Yfette prima in de verdere ontwikkeling van het Stadscentrum tot ontmoetingsplek voor creativiteit in de breedste zin van het woord. De gemene deler binnen onze muren is immers dat er vanuit persoonlijk contact en gedrevenheid, slagvaardige service geboden wordt”, zo stelt Schurink.

Per 1 februari biedt Interweddings aan de Langestraat 81 een venster op bijzondere trouwreizen. Neem contact op voor een persoonlijke afspraak.

(c) Interweddings
Ontvangst sleutel Hofweekblad
Spring naar toolbar