Inspiratie
Terug naar nieuws

Ontspannen in stijl: De JetPrime Lounge op de luchthaven van Mauritius

8 maart, 2024 om 08:16

Welkom bij JetPrime Lounge, waar luxe en comfort samenkomen voor een onvergetelijke ervaring op de luchthaven van Mauritius. Met een uitgestrekte ruimte van maar liefst 700 vierkante meter biedt deze lounge exclusieve privéhoeken, waardoor je in alle rust kunt genieten van een elegant en stijlvol verblijf. Of je nu aankomt of vertrekt, het toegewijde team staat klaar om je te verwelkomen met de legendarische Mauritiaanse gastvrijheid, waardoor je aankomst en vertrek zonder stress verlopen.

Aankomst Services

Bij aankomst op de luchthaven van Mauritius hoef je je geen zorgen te maken over formaliteiten of bagage. Een conciërge staat klaar om je direct bij het vliegtuig op te halen en naar je eigen voertuig te begeleiden, dat je naar de JetPrime Lounge zal brengen. Terwijl je ontspant, zorgt de conciërge voor alle benodigde formaliteiten, inclusief bagageafhandeling, check-in, immigratie en douaneprocedures. Na je verblijf in de lounge word je met een speciale parkeergelegenheid rechtstreeks naar je hotel gebracht.

Faciliteiten van de Lounge

Jetprime lounge Mauritius 02In de JetPrime Lounge worden hoogwaardige services aangeboden om aan al je behoeften te voldoen. Geniet van een scala aan hapjes en maaltijden, vergezeld van een ruime keuze aan drankjes, waaronder een selectie van fijne wijnen en champagne. Fris jezelf op in de toiletten en douchevoorzieningen, blijf verbonden met de wifi-verbinding en blader door de nieuwste kranten terwijl je ontspant in een omgeving voorzien van de nieuwste technologie en entertainment systemen, waaronder flatscreen-tv’s met lokale en internationale kanalen.

Vertrek Services

Ook bij vertrek staat het toegewijde team voor je klaar om je reis zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je wordt hartelijk ontvangen door een conciërge, die zorgt voor bagageafhandeling, check-in, immigratie en douaneprocedures. Terwijl je wacht op je vlucht, kun je ontspannen en genieten van de luxe en comfort van de lounge. Wanneer het tijd is om te vertrekken, word je begeleid naar je eigen voertuig, dat je naar het vliegtuig zal brengen.

JetPrime Lounge als ultieme aanvulling

Jetprime lounge Mauritius 04Voor bruidsparen die hun trouwdag vieren op het betoverende eiland Mauritius, vormt de JetPrime Lounge een mooie toevoeging aan de reiservaring. Met de luxe en comfortabele voorzieningen van de lounge, kunnen zij zich volledig ontspannen en genieten van de bijzondere momenten voorafgaand aan en na hun huwelijksviering. Of het nu gaat om een warm welkom bij aankomst, of om een naadloze en zorgeloze vertrek, de JetPrime Lounge zorgt ervoor dat bruidsparen en hun eventuele gasten de ultieme luxe ervaren tijdens hun verblijf op dit prachtige eiland. Met alle stress van reizen weggenomen, kunnen zij zich volledig richten op het creëren van onvergetelijke herinneringen die een leven lang meegaan.

Prijzen

Aankomst Lounge
Per volwassene € 243,-
Per kind (6-11 jaar) € 170,-

Vertrek Lounge
Per volwassene € 243,-
Per kind (6-11 jaar) € 170,-

Geldig: t/m 30 september 2024

Meer informatie en reserveringen neem contact met ons op >

Jetprime lounge Mauritius 01
Spring naar toolbar