Inspiratie
Terug naar nieuws

Nieuw: Graceland Wedding Chapel – Las Vegas

18 januari, 2017 om 10:35

Jullie laten trouwen door Elvis? Ja dat kan vanaf heden bij Interweddings.nl. In samenwerking met Elvis bieden wij jullie de mogelijk om elkaar het Ja-woord te geven in Graceland Wedding Chapel in Las Vegas.

Graceland Wedding Chapel is de afgelopen 70 jaar al een vast onderdeel van de Las Vegas Strip en is één van de meest prominente kapellen voor een bruiloft in Las Vegas. Een huwelijk in Graceland Wedding Chapel is ook voor beroemdheden de place to be. Jon Bon Jovi was hier getrouwd. Op de parkeerplaats heeft hij een concert gehouden met 75 koppels die hun geloften met hem vernieuwden. Alles is hier in Las Vegas mogelijk.

Andere muzikanten zoals Billy Ray Cyrus, Aaron Neville en leden van de populaire groepen zoals Def Leppard, KISS, Deep Purple en The Thompson Twins hebben in de Graceland Wedding Chapel hun Ja-woord gegeven.

Inclusief onze trouwarrangementen bij Graceland Wedding Chapel zijn de kosten voor de marriage license, donaties en het belangrijkste; de apostille stempel. Kijk snel naar ons aanbod van de verschillende trouwarrangementen in Graceland Wedding Chapel.

Trouwen Las Vegas Graceland Jon Bon Jovi
Spring naar toolbar