Inspiratie
Terug naar nieuws

Mooiste trouwlocaties op Sint Maarten

30 juni, 2017 om 09:34

Wanneer je wilt trouwen op een tropische bestemming zijn er waarschijnlijk allerlei locaties waar je al over na hebt gedacht. Als je jouw droombestemming hebt gevonden is het echter nog niet klaar! Je wilt immers dat jullie uiteindelijke trouwlocatie aan alle verwachtingen voldoet. Om dit iets gemakkelijker te maken hebben we de mooiste trouwlocaties op Sint Maarten voor je verzameld. We nemen de volgende trouwlocaties met je door:

● Onder water trouwen op Sint Maarten
● Trouwen bij vliegtuigstrandje op Sint Maarten
● Trouwen in het Holland House Beach Hotel op Sint Maarten

Onder water trouwen op Sint Maarten

In Sint Maarten is niets onmogelijk! Zelfs trouwen onder water behoort tot de mogelijkheden. Met verschillende organisaties kun je jouw huwelijksceremonie onder water houden. Je kunt dit eenvoudig of uitgebreid doen. Precies zoals jij dat wilt! Je kunt ringen uitwisselen en elkaar met het zogenaamde ok-teken het ja-woord geven. Je kunt een wetsuit aan en daarover eventueel ook bruidskleding. Uiteraard is dit alleen voor de echte duikliefhebbers weggelegd. Door de prachtige hotels en resorts op Sint Maarten worden de meeste huwelijken in een hotel of resort voltrokken. Kijk bijvoorbeeld naar het Heritage Le Telfair Hotel of Holland House Beach Hotel.

Trouwen bij vliegtuigstrandje op Sint Maarten

Je kent het waarschijnlijk wel: het vliegtuigstrandje op Sint Maarten Maho Beach. Op dit bijzondere punt op het eiland vliegen de vliegtuigen heel laag over. Op deze spannende plek is het net als op de andere stranden op Sint Maarten mogelijk om te trouwen. Wanneer je de mogelijkheden wilt verkennen helpt Interweddings je graag.

Trouwen in het Holland House Beach Hotel op Sint Maarten

Wanneer je een hotel zoekt dat aan al jouw verwachtingen voldoet is het wel het Holland Beach House Hotel op Sint Maarten. Dit heeft te maken met de uitstraling van het hotel, het strand dat op loopafstand is en de Caribische flair. Tegelijk heeft het hotel een Nederlands tintje, zeker wanneer je in het buitenland trouwt is dat een leuke bijkomstigheid. Zo voelt het toch een beetje alsof jullie thuis zijn. Drink bijvoorbeeld een Double Dutch cocktail of eet bitterballen.

Het hotel bevindt zich in Philipsburg en het strand is er direct naast. Je kunt genieten van de heerlijke ligbedden of er lekker op uit. In dit hotel kun je een ceremonie organiseren. In het hotel bevindt zich het Ocean Lounge Restaurant, in dit restaurant kun je heerlijk eten en cocktails drinken. Je kunt er rustig een drankje drinken of uitgebreid dineren.

Zoek je een ander hotel om te trouwen of wil je liever niet in een hotel trouwen? Interweddings verkent samen met jou de mogelijkheden. Wij doen er alles aan om jouw huwelijk op Sint Maarten tot een onvergetelijke belevenis te maken. Hier kun je alle resorts en hotels op Sint Maarten vinden.

Trouwen op het strand Sint Maarten
Spring naar toolbar