Inspiratie
Terug naar nieuws

Mooiste trouwlocaties op Bonaire

23 juni, 2017 om 20:08

Mooiste trouwlocaties op Bonaire

Wanneer je wilt trouwen op Bonaire is het jouw droom om op een tropische locatie te trouwen. Bijzonder aan Bonaire zijn de prachtige stranden en het heerlijke weer. Daarnaast is het de sfeer die veel mensen aanspreekt, Bonaire is de ideale locatie om uit te rusten en van elkaar te genieten. Omdat het gemiddeld 30 graden op Bonaire is kun je er vrijwel zeker van zijn dat het lekker weer is. Prettig wanneer je het Nederlandse klimaat gewend bent!

De kans is groot dat jullie je nog nooit verdiept hebben in trouwlocaties op Bonaire. Bekijk hier de mooiste trouwlocaties en laat je verleiden. Je vindt een overzicht van locaties op Bonaire en een aantal handige tips. We gaan de volgende locaties onder de loep nemen:

● Trouwen op het strand: Bonaire
● Trouwen tussen de flamingo’s op Bonaire
● Trouwen op het gemeentehuis

Trouwen op het strand: Bonaire

Bonaire is de ideale locatie wanneer je op het strand wilt trouwen. Dit heeft te maken met het warme weer en de prachtige tropische stranden die je hier kunt vinden. Mooi tijdens een zonsondergang of midden op de dag in de schaduw. Wanneer je wilt trouwen kun je dat samen of met jouw gasten doen. In principe kun je op ieder strand op Bonaire trouwen. Interweddings zoekt uit welk strand en welke locatie het best bij jou past. Vervolgens kan alles geregeld worden en kunnen jullie je huwelijk gaan voorbereiden.

Trouwen tussen de flamingo’s op Bonaire

Trouwen tussen de flamingo’s kun je op Bonaire in het Washington Slagbaai Park doen. Dit nationale park is een prachtig stukje natuur waar je volop van elkaar kunt genieten. Ook voor een trouwreportage is dit jullie ideale locatie! Naast flamingo’s vind je hier ook andere dieren en planten. Het Washington Slagbaai Park is de droom van iedere natuurliefhebber.

Trouwen op het gemeentehuis

Trouwen in het gemeentehuis kan ook op Bonaire. Je kunt samen naar het gemeentehuis gaan of met gasten. Om bij het gemeentehuis te trouwen is het belangrijk dat er op tijd een afspraak wordt gemaakt.

Veel mogelijkheden voor jullie huwelijk op Bonaire. Kijk hier naar de mogelijkheden.

(c) Interweddings.nl
Bonaire trouwen op het strand
Spring naar toolbar