Inspiratie
Terug naar nieuws

Mag je je gasten op kosten jagen?

28 juli, 2018 om 13:20

Het aantal bruiloften dat over de grens wordt gevierd, is met veertien procent gestegen ten opzichte van het jaar ervoor, blijkt uit een onderzoek van reisorganisatie Kuoni.

Het eiland Mauritius staat op nummer 1 in de top 5 van meest populaire buitenlandse bruiloftslocaties, het Caribische Saint Lucia en Antigua op respectievelijk plek 2 en 3, Sri Lanka op 4 en nummer 5 is iets dichter bij huis: namelijk, Italië.

ROMANTISCHE PLEKKEN
De reisorganisatie keek ook naar de meest romantische locaties om te trouwen. Santorini Gem op het gelijknamige Griekse eiland staat bovenaan. Daarnaast zijn Malcesine aan het Italiaanse Gardameer, Lion Sands in Zuid-Afrika, Uga Bay in Sri Lanka en Kata Rocks Phuket in Thailand aanraders.

SOULMATE
Het lijkt mij reuze romantisch, maar ook ingewikkeld. Je wil de liefde bezegelen met je soulmate en dan moet je nadenken over welke gasten je mee wil nemen. Wie er overgevlogen moet worden en wie dat betaalt.

Ga jij de tickets en het verblijf betalen of een gedeelte daarvan? Of mogen (moeten) de gasten zelf bijspringen?

TANTE ANNIE
In mijn vriendenkring zitten mensen die niet zo’n groot inkomen hebben en dan heb ik nog een vriendin met vliegangst. Hoe krijg ik die in Italië? En moet tante Annie ook mee, net als nichtje Lauren? Misschien is een leuke bruiloft op een locatie in de buurt nog helemaal zo gek nog niet. Of ik zou het heel klein houden.

INTIEME CEREMONIE
Marco Brouwer van Interweddings zegt: “Als je honderd mensen uit wil nodigen en je vindt het belangrijk dat ook je collega’s en mensen van de vereniging aanwezig zijn, dan kun je het beter dicht bij huis vieren. Dan kun je altijd nog een mooie intieme ceremonie tijdens je huwelijksreis doen.”

Lees meer op Vrouw.nl >

Vrouw.nl
Zeiltrip na huwelijk op Bonaire
Spring naar toolbar