Inspiratie
Terug naar nieuws

Luxe resorts op de Malediven

10 maart, 2020 om 10:33

Idyllische eilanden omringd door blauwe lagunes, een fantastische onderwaterwereld en parelwitte zandstranden, wie wil dat nou niet? De Malediven is de ultieme bestemming voor een huwelijksreis of luxe verwen vakantie. Of wat dacht je van een combinatiereis met Dubai of Abu Dhabi? Informeer bij ons naar alle mogelijkheden.

In harmonie met de natuur, Six Senses Laamu

Het wereldwijd bekende ecologische concept van Six Senses en de bijzonder hoge persoonlijke service maken dit hotel tot een van onze favorieten! Dit bijzonder stijlvolle resort is in harmonie met de natuur gebouwd en ligt in het zuiden van Laamu Atol. De service is uitermate zorgvuldig en discreet. De cuisine en de wijn zijn er zonder meer voortreffelijk. Six Senses staat wereldwijd bekend om haar unieke concept: ecologisch verantwoord en persoonlijk. De rust van deze exclusieve, zilte oase wordt alleen verstoord door de wind, de branding en de af en toe langskomende boten.Tip: neem plaats in de Jungle Cinema waar jouw klanten, onder het genot van huisgemaakte popcorn, een film kunnen bekijken onder de sterrenhemel.

Six Senses malediven

Waking up in paradise, Anantara Dhigu Maldives Resort

Hier genieten jullie iedere dag van een verfrissende ochtendduik vanuit de over-water suite of villa. Dit elegante hotel strekt zich uit over twee idyllische eilandjes die worden omgeven door een ondiepe lagune waar men heerlijk kan zwemmen en snorkelen. Anantara Dhigu Maldives biedt een luxe, onberispelijke stijl met de warme en gracieuze service waar deze hotelketen om bekend staat. Van het verfrissende ochtendbad in zee vanuit de op het water gebouwde suites tot de sundowncocktail in het adembenemende tropische decor van de Malediven. Het Anantara Resort is een ultieme romantische bestemming. Rust en ontspanning vormen de belangrijkste ingrediënten voor een zorgeloos verblijf.

Dhigu Malediven

Het meest romantische hotel ter wereld, Baros Maldives

Dit hotel is maar liefst zes keer uitgeroepen tot ‘Most Romantic Resort’ door World Travel Awards. Deze intieme hideaway biedt alles voor een romantische vakantie: 75 (water) villa’s met directe toegang tot het strand of tot zee. Met zijn schitterende stranden, wuivende palmbomen en blauwe lagune biedt Baros misschien wel het meest fotogenieke plaatje van alle eilanden. Dit intieme resort biedt vele faciliteiten w.o. het architectonisch spectaculaire Lighthouse restaurant, het exclusieve ‘Piano Deck’ en een zandbank voor een ontbijt of diner midden in de sprankelende lagune. Het resort is een perfecte uitvalsbasis voor een romantische vakantie. De kleurrijke onderwaterwereld wordt beschouwd als een van de meest indrukwekkende van het Noord-Malé Atol.
Tip: boek voor nog meer romantiek een exclusief ‘sandbank dinner‘

Baros Malediven

Hier komen vakantiedromen uit, Lux*South Ari Atoll

Dit moderne lifestyle hotel heeft de perfecte mix van relaxen en allerlei activiteiten. Het unieke ‘Island Light’ concept biedt uitgebreide all-inclusive. Het moderne LUX*South Ari Atoll is een perfecte mix van witte zandstranden, helderblauw water en tropisch vegetatie. Het resort beschikt over een eigen Marine Biology Centre dat volledig gewijd is aan het onderzoek en behoud van de walvishaai. Naast duiken en snorkelen kunt u kiezen uit vele andere activiteiten zoals kajakken, windsurfen en eilandhoppen. ‘s Avonds heeft u de keuze uit maar liefst acht restaurants die de meest uiteenlopende gerechten serveren. U zult zich hier geen moment vervelen!

Baros Malediven
Spring naar toolbar