Inspiratie
Terug naar nieuws

Luxe in het hart van Las Vegas met The Cosmopolitan

16 augustus, 2019 om 10:09

The Cosmopolitan is een uniek luxeresort & casino in het centrum van The Strip in Las Vegas. Geniet van extra grote moderne leefruimtes met eigen terrassen en uitzicht op de skyline van Vegas.

Ongeëvenaarde uitzichten over Las Vegas

Na het renoveren van de meer dan 3.000 hotelkamers in het afgelopen jaar, vestigt The Cosmopolitan zichzelf als een topplek om te verblijven op The Strip. De hotelkamers zijn ingericht in een elegante, stedelijke stijl en hebben de allernieuwste technologie en grote luxueuze badkamers.

The Cosmopolitan heeft een verscheidenheid aan kamertypes om uit te kiezen. Ruime gastvrije City Rooms die plaats bieden aan maximaal 4 personen met 2 queensize bedden, één van de terraskamers met comfortable privé terrassen of de Wraparound Terrace Suite-kamers wat een zeldzaamheid is in Las Vegas. Er zijn verschillende opties om aan jullie behoefte te voldoen.

Directe vlucht

Nieuwe wekelijkse vluchten vanuit Amsterdam met KLM betekenen dat het makkelijker is dan ooit tevoren om van de allure van Las Vegas, Nevada, te genieten. KLM voert drie wekelijkse vluchten uit tussen de luchthaven Amsterdam Schiphol en McCarran International Airport. Onze trouwreizen zijn inclusief privé transfer!

Meer informatie over The Cosmopolitan hotel of trouwen in Las Vegas >

 

(c) The Cosmopolitan
The Cosmopolitan Las Vegas
Spring naar toolbar