Inspiratie
Terug naar nieuws

Is trash the dress iets voor jullie?

21 mei, 2015 om 12:19

Als men denkt aan een bruiloft denkt men vaak automatisch aan een bruid in een witte jurk. Na alle bezoeken aan de bruidsmodezaak, passen en vermaken is het geen wonder dat veel bruiden kiezen om hun trouwjurk na de huwelijksdag te bewaren. Maar sommige bruiden denken daar anders over. Ze dragen hun bruidsjurk nog één keer op een hele spannende manier. Namelijk voor een dramatische fotoshoot, beter bekend als “Trash the Dress” of “Drown the Gown“.

Is de trouwjurk verpest?
Niet noodzakelijk. Mocht je besluiten om deze trend te proberen is het zeker raadzaam om vooraf met je bruidsfotograaf te overleggen hoever jullie gaan. De bedoeling van Trash the dress is om te ontspannen. Laat je creativiteit en die van de fotograaf de vrije loop en geniet van de laatste keer dragen van je bruidskleding op een frisse en bevrijdende manier.

Sommigen nemen een subtiele aanpak voor hun fotosessie met een wandeling door het bos of een duik in de oceaan, terwijl anderen een stap verder gaan door het verwisselen van vettige autobanden of wadend in modderige plassen.

Wij zijn opzoek naar foto’s van bruidsparen tijdens een Trash the Dress fotoshoot in Nederland of het buitenland. Vind je het leuk dat andere kunnen meegenieten van jullie moment? Stuur dan je foto naar: verhaal@interweddings.nl en like onze Facebook pagina.

De leukste foto zullen wij verwennen met een afdruk op een canvas doek!

Meer foto’s op Pinterest >

Trash the Dress fotoshoot
Spring naar toolbar