Inspiratie
Terug naar nieuws

Interweddings introduceert duurzame trouwlocatie in Las Vegas: Witte bruiloften worden groen

3 februari, 2024 om 15:09

Een groene revolutie in de bruiloftsindustrie van Las Vegas

In het hart van de bruisende stad Las Vegas, waar traditioneel de focus ligt op luxe en overdaad, vindt een opmerkelijke transformatie plaats. Bliss Wedding Chapel, een toonaangevende en nu de eerste duurzame trouwlocatie in Las Vegas, is bezig met een groene revolutie. Gelegen op de beroemde Las Vegas Strip, stapt deze trouwlocatie af van haar traditionele limousines en maakt de overstap naar een milieuvriendelijk wagenpark van luxe sedans. Deze vernieuwing markeert een nieuw tijdperk van eco-luxe in de traditionele trouwervaring.

Tot op heden werden bruidsparen vervoerd in inefficiënte, mechanisch onbetrouwbare limousines. “De trouwindustrie in Las Vegas heeft lange tijd significante verbeteringen in het vervoersaspect van onze dienstverlening, en niet te vergeten het milieu, genegeerd”, zegt Brandon Reed, eigenaar van Bliss Wedding Chapel. “Daar brengen we verandering in. We begrijpen dat bruidsparen op tijd en in stijl bij de kapel willen aankomen, maar ook dat geen enkele bruid graag in een Prius over de Strip rijdt op haar grote dag.”

De omschakeling naar luxe en duurzaamheid

Met de afnemende productie van traditionele sedanmodellen die werden omgebouwd tot limousines, zoals de Lincoln Continental en MKS-modellen, de Cadillac CT-serie en de Chrysler 300, rijst de vraag: wat blijft er over om te “stretchen”? Bliss Wedding Chapel, de duurzame trouwlocatie in Las Vegas, loopt voorop met de introductie van luxe, klimaatbestendige Mercedes Benz-EQS 450 elektrische sedans. Deze voertuigen bieden een weelderige, maar tegelijkertijd milieubewuste ervaring, perfect voor het extreme woestijnklimaat van Nevada.

Eco-vriendelijke elegantie: Een nieuw hoofdstuk in luxe bruiloften door Interweddings

De groene belofte van Bliss, de duurzame trouwlocatie in Las Vegas, strekt zich uit verder dan alleen vervoer. Als de nieuwste zelfstandige trouwkapel op de Las Vegas Strip in meer dan 30 jaar, konden de nieuwste technologieën in de bouw volledig worden geïmplementeerd. Er werd gebruik gemaakt van gerecyclede materialen en innovaties om efficiëntere verwarmings- en koelprocessen te bevorderen. Ook werd vanaf het begin gedacht aan geautomatiseerde waterbesparing – een must in de woestijn. Van planning tot recyclingpraktijken, alles is geïmplementeerd om een verschil te maken, terwijl toch een eersteklas trouwlocatie-ervaring wordt behouden.

Weerbaarheid in tegenspoed: Een succesverhaal tijdens de pandemie

Bliss Wedding Chapel opende haar deuren in oktober 2020, te midden van de wereldwijde pandemie. “Het was een waanzinnige tijd om een nieuw bedrijf te starten”, herinnert Reed zich. Maar de vraag naar bruiloften steeg door de sluiting van locaties en beperkingen in ruimte. “Een van de grootste trouwkapellen op de Strip openen, precies wanneer wij dat deden, en voldoende ruimte binnen hebben voor bruidsparen en hun gasten om veilig samen te komen, was een lichtpuntje voor velen in een zeer donkere periode”, zegt Reed.

Een visie voor de toekomst

Het succes van Bliss, de duurzame trouwlocatie in Las Vegas, wordt toegeschreven aan een groep vooruitstrevende mensen, ‘The Blissmakers’, een team van zestien professionals met meer dan twee decennia ervaring in de bruiloftsindustrie van Vegas. “Zij zijn ons meest waardevolle bezit en de reden waarom Bliss de best beoordeelde kapel op de Las Vegas Strip is in meer dan

Electrische auto bij Bliss Wedding Chapel Las Vegas
Spring naar toolbar