Inspiratie
Terug naar nieuws

Een eigen bruidsfotograaf? Ook dat kan!

12 juni, 2020 om 14:34

Trouwen in het buitenland!

Jullie horen bij de gelukkigen die gaan trouwen in het buitenland! Op voorhand al gefeliciteerd met deze beslissing! Een bruiloft in het buitenland is uniek, bijzonder en onvergetelijk. Een feest om nooit te vergeten, met hopelijk veel vrienden en familie die jullie vergezellen. Dat wil je natuurlijk wél mooi vast laten leggen. Fijn kennis te maken, ik ben Mark, gedreven en enthousiaste fotograaf met een diepgewortelde passie voor reis & bruidsfotografie. Ik neem jullie graag mee in de voordelen van het meenemen van jullie eigen bruidsfotograaf.

Jullie reis, jullie wensen, daar draait het om!

Elke bruiloft is uniek en bovenal, jullie zijn uniek! Dat maakt het huwelijk zo bijzonder. Het is jullie droom, jullie verhaal. Dat wil je graag terugzien in de trouwreportage.
Persoonlijk ben ik een fan om de lokale bevolking te ondersteunen. Echter is het goed om een aantal punten in overweging te nemen, zodat je een keuze maak die goed voelt en geen teleurstellingen achteraf oplevert.

Wat zijn de voordelen bij het meenemen van een fotograaf uit eigen land?

  • Je kan in Nederland al kennismaken met elkaar en kijken of je de ‘klik’ hebt.
  • Het eigen Nederlandse voelt vertrouwd en dat is wel zo prettig in de voorbereiding.
  • Je spreekt dezelfde taal en hebt geen taalbarrière. Trouwen is pure emotie en dat is fotografie ook. Gevoel en emotie kun je het beste uiten in je eigen taal.
  • Je kunt makkelijk doorspreken wie welke rol inneemt bij de bruiloft. Evenals welke familieleden en vrienden zeker op de gevoelige plaat vastgelegd mogen worden.
  • Na jullie onvergetelijke ‘destination wedding’, kun je makkelijk contact met elkaar leggen als je extra service nodig hebt.

Ik ga graag met jullie mee op reis en fotografeer jullie bruiloft op bijzondere wijze!

Een bruiloft op bestemming haalt nog iets extra’s in mij naar boven. Als ervaren wereldreiziger en fotograaf duik ik in jullie locatie en directe omgeving. De mooiste plekjes mogen niet ontbreken in de trouwfoto’s natuurlijk. Een huwelijk in het buitenland is maatwerk. Daarvoor bestaat geen standaard pakketje, daarmee zouden we jullie ook tekort doen. Ik hanteer verrassende tarieven, waarvoor we simpelweg met elkaar in contact kunnen komen. Dit kan via interweddings, of via het contactformulier op mijn website. Bekijk ze gerust ter inspiratie. Hieronder staan ze. Tot kliks!

www.weddingmarks-fotografie.nl & www.travelmarks-photography.com

(c) Interweddings
Bruidsfotograaf in het buitenland
Spring naar toolbar