Inspiratie
Terug naar nieuws

Eco-vriendelijke bruiloft in Mauritius: Paradise Cove zet zich in voor duurzaamheid

19 april, 2024 om 09:48

Het is eindelijk tijd om ‘ja, ik wil’ te zeggen!

Bij Paradise Cove Boutique Hotel op Mauritius staat de toewijding aan duurzame ontwikkeling centraal in hun identiteit. Als onderdeel van de Positive Impact Movement van de Attitude Group, zijn ze gecertificeerd met Travelife Gold en zijn ze trots lid van de Considerate Collection van Small Luxury Hotels.

Wanneer het aankomt op het vieren van bruiloften op hun zonovergoten stranden, blijven deze kernwaarden behouden. Hier is hoe ze ervoor zorgen dat jouw bruiloft bij Paradise Cove zo eco-bewust mogelijk wordt gevierd.

Van het decor tot de muziek, van de drankjes tot het entertainment, elke aspect van jouw bruiloft bij Paradise Cove Boutique Hotel wordt met een eco-vriendelijke benadering benaderd. Het hotel gaat die extra mile om ervoor te zorgen dat jouw speciale dag niet alleen romantisch is, maar ook vriendelijk voor het milieu.

Het decor voor jouw bruiloft wordt met zorg gekozen, met aandacht voor duurzame materialen en lokale ambachten. Bloemstukken worden samengesteld uit inheemse bloemen en planten, waardoor de natuurlijke schoonheid van Mauritius wordt benadrukt.

De muziek op jouw bruiloft wordt verzorgd door lokale artiesten, waardoor niet alleen een authentieke sfeer wordt gecreëerd, maar ook de lokale gemeenschap wordt ondersteund. Drankjes worden geserveerd in herbruikbare glazen en rietjes van duurzaam materiaal, terwijl het menu bestaat uit verse, biologische ingrediënten van lokale boeren en producenten.

En dit alles vindt plaats in de meest idyllische omgeving denkbaar – de prachtige stranden en weelderige landschappen van Mauritius vormen het perfecte decor voor jouw eco-vriendelijke bruiloft bij Paradise Cove.

Wil je meer weten over de bruiloftsarrangementen van Paradise Cove Boutique Hotel en het plannen van jouw Mauritius bruiloft bij hen? Bezoek dan hun bruiloftspagina voor meer informatie.

Neem contact op met onze toegewijde bruiloftscoördinator bij Interweddings.nl om jouw droombruiloft op Mauritius werkelijkheid te maken.

trouwen mauritius paradise cove hotel
Spring naar toolbar