Inspiratie
Terug naar nieuws

CODAGE Paris bij Royal Palm op Mauritius

21 november, 2019 om 11:00

Na de volledige renovatie van zijn spa, heeft de Royal Palm Beachcomber Luxury op Mauritius zijn wellness aanbod in zijn geheel vernieuwd. Naast het kenmerkende ‘Art of Wellness’-concept van de Beachcomber Group werkt het tropische vijfsterrenhotel nu samen met het op maat gemaakte cosmeticamerk CODAGE Paris.

Royal Palm Beachcomber Luxury is aangesloten bij ‘the Leading Hotels of the World’

Als een vijfsterren-plus-hotel, met slechts 69 suites, straalt de uitzonderlijke omgeving van het hotel een tijdloze nostalgie uit. De Royal Palm Beachcomber is een huis – een zeer groot haute couture huis. Een verfijnde en elegante ontsnapping waarin uw geest in rust zal zijn.

De Royal Palm Beachcomber heeft zijn spa van 2000 m2 volledig gerenoveerd en biedt nu een nieuwe ruimte aan zijn spirituele en fysieke welzijn. Hier, te midden van een yogapaviljoen, 450 m2 aan vijvers en zwembaden en 18 behandelcabines, vertrouwt u uw comfort toe aan een team van deskundige therapeuten. Deze krijgen doorlopend training in samenwerking met de Santayarea International School of Wellbeing.

In overeenstemming met zijn zeer persoonlijke benadering van welzijn, wilde de Royal Palm Beachcomber samenwerken met CODAGE, een ander merk waarvan het aanbod diep geworteld is in maatwerk. Op basis van hun gecombineerde expertise bieden deze twee couture-huizen unieke behandelingen die welzijn, schoonheid en effectiviteit combineren.

Het nieuwe behandelingsmenu combineert de knowhow en aanpak van CODAGE Paris voor algemeen welzijn met de expertise van CODAGE Paris op het gebied van gezichts- en lichaamsbehandelingen. Als experts in cosmetica verheft CODAGE de kunst van de behandeling door uitgebreide ondersteuning te bieden, evenals geavanceerde producten met een hoge concentratie aan actieve ingrediënten, om de huid diepgaand te voeden.

In de spa vindt u een CODAGE-laboratorium waarin aangepaste “myCODAGE” -serums worden geformuleerd. De hedendaagse apothekers CODAGE hebben inderdaad de historische kunst van het bereiden van recepten nieuw leven ingeblazen. Na een grondige huidbeoordeling zal een CODAGE-expert een volledig op maat gemaakte gezichtsbehandeling maken waarvan de formule uniek is voor elke klant, door de juiste textuur, actieve ingrediënten en de concentraties daarvan te selecteren. Het resultaat is een krachtig en intelligent product.

Bij Royal Palm Beachcomber geniet u van elk moment. Je voelt je uniek. En je herinnert je hoe het heel lang voelde.

Codage Paris Royal Palm Mauritius
Spring naar toolbar