Inspiratie
Terug naar nieuws

Bruidsinspiratie Beurs 24 januari 2016

16 december, 2015 om 08:20

Op zondag 24 januari 2016 organiseert partycentrum De Weijenborg de bruidsinspiratie beurs van 12.00 uur tot 17.00 aan Spoorstraat 16 in Delden. Deze bruidsbeurs laat aanstaande bruidsparen op laagdrempelige wijze kennis maken met alle aspecten van het trouwen. De huwelijksreis de afsluiting van jullie huwelijksdag.

Eerst trouwen en daarna op huwelijksreis. Of trouwen op je huwelijksreis. Je bent nét in het huwelijksbootje gestapt en wilt dat sprookjesachtige gevoel zo lang mogelijk bewaren. Waar kan dat beter dan op huwelijksreis. In een luxe romantische suite, genieten van de omgeving en van elkaar. Als je kiest voor een huwelijksreis, zijn er veel bestemmingen. Van een tropisch eiland tot een tentje op de Veluwe. Trouw je in de winter zal je vakantie naar zonnige oorden goedkoper zijn als in het hoogseizoen. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen in het buitenland te trouwen. Hierbij gaan wel wat voorbereidingen vooraf. Bij een perfecte trouwdag hoort ook een goed georganiseerde huwelijksreis.

Je wordt ontvangen op deze gratis beurs met een heerlijk welkomst drankje en je kunt veel inspiratie opdoen bij de diverse stands met uiteenlopende bedrijven. Naast de stands zijn er verschillende modeshows, zijn er verlotingen en worden er proefhuwelijken gesloten.
Kortom een must voor elk bruidspaar.

Bruidsinspiratie Beurs Delden 2016
Spring naar toolbar