Inspiratie
Terug naar nieuws

Beleef de Magie van Mauritius: Ontdek de Nieuwe Parels van RIU Hotels & Resorts

3 juni, 2024 om 14:49

RIU Hotels & ResortsRIU Hotels & Resorts maakt een spectaculaire terugkeer naar Mauritius met de opening van twee nieuwe hotels aan de voet van de majestueuze Le Morne Brabant berg. Dit indrukwekkende herintrede markeert een nieuwe era van luxe en ontspanning op dit betoverende eiland.

Riu Palace Mauritius: Exclusieve Luxe voor Volwassenen

Het Riu Palace Mauritius is het eerste hotel van de prestigieuze Riu Palace-lijn dat zijn deuren opent op Mauritius. Dit adults-only hotel, geclassificeerd als een superior viersterrenhotel, biedt een ongeëvenaarde ervaring met de exclusieve Elite Club-service. Hier kunnen gasten genieten van een weelderige vakantie met luxe faciliteiten en persoonlijke aandacht.

Met 310 kamers belooft het Riu Palace Mauritius een unieke ervaring voor wie op zoek is naar maximaal comfort in een adembenemende natuurlijke omgeving. De culinaire opties zijn talrijk en gevarieerd, waaronder het hoofdrestaurant “La Riviere” met een prachtig terras, het Aziatische restaurant “Kaori” en het gourmet-restaurant “Krystal”. Daarnaast kunnen gasten ontspannen in vijf bars en cafés, zoals de patisserie en ijssalon “Capuchino” voor een authentieke kop koffie, en de grillbar “Pepe’s Food” voor een scala aan smakelijke snacks. Het buitengebied beschikt over twee zwembaden, waaronder één met een waterbar, wat zorgt voor ultieme ontspanning.

De Elite Club-service biedt een extra laag van luxe met kamers op toplocaties, een exclusief zwembadgedeelte, een gereserveerd strandgedeelte, en een speciaal Elite Club-restaurant. Gasten van de Elite Club worden verwelkomd met een geschenk en genieten van premium voorzieningen gedurende hun verblijf.

Riu Turquoise: De Perfecte Familie- en Koppels Bestemming

Het Riu Turquoise, een viersterrenhotel met 390 kamers, is ontworpen om een onvergetelijke vakantie te bieden aan zowel gezinnen als koppels. Dit hotel staat bekend om zijn uitgebreide gastronomische aanbod. Gasten kunnen genieten van verrukkelijke gerechten in het hoofdrestaurant “La Gaulette”, het Indiase restaurant “Bangalore” of het Steakhouse voor liefhebbers van barbecuespecialiteiten. De laatste twee restaurants zijn ook toegankelijk voor gasten van het Riu Palace Mauritius.

Naast de culinaire geneugten zijn er vijf bars beschikbaar: de lobbybar “Savanne”, de loungebar “Sega” die gedeeld wordt met het Riu Palace Mauritius, de sportbar, de zwembadbar “Lagoon” en de grillbar “Pepe’s Food”. Het Riu Turquoise biedt een overvloed aan plezier en vermaak voor alle leeftijden, met twee hoofdzwembaden, een derde zwembad met bar en een kinderbad voor de kleintjes. Kinderen kunnen zich vermaken in de RiuLand kinderclub, terwijl ouders ontspannen bij het zwembad of genieten van de andere voorzieningen.

Duurzaamheid en Innovatie

RIU Hotels & Resorts hecht veel waarde aan duurzaamheid, en deze nieuwe hotels zijn hier geen uitzondering op. Met 2.418 zonnepanelen die op de daken zijn geïnstalleerd, behoren deze hotels tot de meest energie-efficiënte in de keten. De zonnepanelen kunnen de hotels op bepaalde momenten voor 100% van de benodigde elektriciteit voorzien, waardoor ze bijna zelfvoorzienend zijn en een groot percentage van het dagelijkse elektriciteitsverbruik dekken.

Deze twee nieuwe toevoegingen versterken de aanwezigheid van RIU in Mauritius, een bestemming die sinds 2014 deel uitmaakt van hun portfolio. RIU is momenteel de enige Spaanse hotelketen met vestigingen op het eiland, en met deze nieuwe hotels brengen ze hun exclusieve 24-uurs all inclusive-service naar nieuwe hoogten.

Voor meer informatie over RIU Hotels & Resorts en reserveringen, neem contact op met Interweddings. Ontdek de magie van Mauritius en beleef een onvergetelijke vakantie in het hart van de Indische Oceaan.

Trouwen RIU Mauritius
Spring naar toolbar