Inspiratie
Terug naar nieuws

Beachcomber: unieke ervaringen om onvergetelijke herinneringen te maken

14 december, 2018 om 14:25

Sommige stellen willen hun huwelijksgeloften vernieuwen op een hemelse plaats of komen terug naar de plek waar het jaren geleden begon. Weer anderen trouwen op een van hun mooiste stranden of genieten van hun huwelijksreis. Voor elk liefhebbend stel heeft Beachcomber op Mauritius in samenwerking met Interweddings een speciaal ontworpen romantische ervaring met de exclusieve ‘Beautiful Experiences’ gelanceerd.

Stellen die Mauritius hebben gekozen om hun onvergetelijke momenten te delen – of het nu gaat om een aanzoek, een trouwerij, het vernieuwen van de huwelijksgeloften, een huwelijksreis of een jubileum – kunnen bij Beachcomber gebruikmaken van kortingen op de kamerprijzen die oplopen tot wel 30%, krijgen champagne of mousserende wijn en een lunch tijdens hun hele verblijf aangeboden. Om het verblijf nog completer te maken hebben wij een innovatieve set van uitzonderlijke Beautiful Experiences samengesteld.

Onze bruidsparen kunnen nu kiezen uit een verleidelijke lijst van romantische toevoegingen, zoals een vijfsterren massage voor twee personen in de spa van het resort, een boottocht rond het eiland, een fotoshoot met een professionele fotograaf, een proefdijk met een gediplomeerde duikcoach, een ritje te paard aan de voet van de Morne, een open auto met een just-married bord voor een hele dag en een kreeftendiner… Zoveel unieke ervaringen om onvergetelijke herinneringen te maken van jullie speciale dag.

Onze Beautifull Experiences ontvangen jullie bij de volgende Beachcomber hotels op Mauritius:

Royal Palm Beachcomber Luxuryy *****
Dinarobin Beachcomber Golf Resort & Spa *****
Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa *****
Trou aux Biches Beachcomber Golf Resort & Spa *****
Shandrani Beachcomber Resort & Spa *****
Victoria Beachcomber Resort & Spa ****
Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa ****
Mauricia Beachcomber Resort & Spa ****

Travelpro
Beautiful Experiences Beachcomber Mauritius
Spring naar toolbar