Inspiratie
Terug naar nieuws

Beachcomber Resorts & Hotels lanceert Teens Club Beachcomber App

27 juli, 2018 om 07:38

De Teens Club Beachcomber App is eenvoudig, leuk in gebruik en biedt een breed scala aan functies. Het moedigt tieners aan om te communiceren en om deel te nemen aan de activiteiten die door hun hotel worden aangeboden. De app is beschikbaar op Android en iOS en nodigt gebruikers uit om een profiel aan te maken met vermelding van de data van hun verblijf en hun interesses. Vervolgens krijgen ze toegang tot het activiteitenprogramma en kunnen ze met hun nieuwe vrienden chatten. Gebruikers ontvangen meldingen over de interessante activiteiten en kunnen hiervoor andere tieners uitnodigen, de evenementen beoordelen en zelfs hun eigen evenement maken. De app gebruikt geolocatie om gebruikers door het hotel te loodsen en hen te vertellen wanneer hun vrienden in de buurt zijn.

Jonge gasten
Beachcomber vergeet haar kleine gasten ook niet. Kinderen van drie tot twaalf jaar kunnen gratis gebruikmaken van de Kids Clubs waar allerlei passende activiteiten worden georganiseerd. Deze gasten zullen bij thuiskomst terugdenken aan de spellen die ze speelden en het plezier dat ze hadden in de Kids Clubs. Voor peuters biedt Beachcomber een babysitting-service op aanvraag. Jouw baby is in de veilige en deskundige handen van een van de Beachcomber familieleden.

Er is meer goed nieuws!
Als kinderen een kamer delen tijdens het laagseizoen, dan is die kamer van het huis!

Meer informatie over de Beachcomber hotels op Mauritius en de trouwarrangementen kunt u hier vinden > Overzicht hotels Beachcomber >

Canonnier Beachcomber Teensclub
Spring naar toolbar