Inspiratie
Terug naar nieuws

Afrika rondreis met verlenging op Mauritius…

8 november, 2017 om 11:19

Een uitstekende combinatie met KLM: een Afrika rondreis met verlenging op Mauritius.
Sinds 30 oktober 2017 vliegt KLM rechtstreeks naar Mauritius en kan een Afrika reis gemakkelijk gecombineerd worden met KLM vluchten in samenwerking met Air Mauritius. Jullie kunnen gedurende het hele jaar een Afrika rondreis eindigen met een strandverlenging op Mauritius. Als dat niet onbegrensd genieten is…

Een suggestie:

Een uitstekende kennismaking met Zuid-Afrika is onze 24-daagse rondreis ‘Ontdek een wereld in een land’ met verblijf in enkele van onze sfeervolle lodges en hotels. Manoeuvreer het land door met eigen auto of met eigen gids/chauffeur waarbij naast veel beleving er ook tijd is om te relaxen. Tijdens de reis zijn alle ontbijten, 2 lunches, 2 diners en 4 safari’s inbegrepen. Beleef er onvergetelijke activiteiten zoals een tocht per kabelbaan naar de Tafelberg, geniet van de magnifieke berglandschappen van de Kleine Karoo en natuurlijk niet te vergeten; de indrukwekkende safari’s in Kruger Park.

Kom na deze bijzondere rondreis volledig tot rust met een strandverlenging op Mauritius. Verblijf er in één van de Beachcomber Resorts en geniet van de vele faciliteiten dat het hotel biedt tijdens jullie trouwreis en de 30% korting. Een mooie afsluiter van een onvergetelijke reis!

Neem contact met ons op voor meer informatie.

(c) Impressions
trouwen in zuid afrika
Spring naar toolbar