Inspiratie
Terug naar nieuws

400 pagina’s bruiloftsinspiratie!

13 november, 2015 om 11:20

De afgelopen maanden zijn een heerlijke wervelwind geweest van prachtige modeshows, inspirerende trouwbeurzen, leuke lezersevents en heel, heel, heel veel mooie bruidsmodecollecties.

Voor een echte fashion lover is de bruidsmode anno 2016 een waar feest. Er zijn zoveel bijzondere ontwerpen dat ik om de haverklap verliefd word op een andere jurk. Wat ik het allerleukst vind, is de enorme variatie aan stijlen en jurken. Dat betekent dat er voor werkelijk iedere bruid een jurk te vinden is die past bij haar figuur, haar persoonlijke stijl en de stijl van haar bruiloft.

Er is eigenlijk maar één conclusie: dit is een heel erg leuke tijd om te trouwen! Nog niet eerder was er zo veel mogelijk en nog niet eerder had het bruidspaar zo veel gelegenheid om hun grote dag ook echt helemaal eigen te maken. Er is een enorm aanbod aan geweldige ideeën, details en bruidsspecialisten; heerlijk! Dit enorme aanbod aan inspiratie is terug te zien in deze editie, waar we je bijna vierhonderd pagina’s bieden met de leukste nieuwe trends.

Ook Interweddings is duidelijk aanwezig in de nieuwe uitgave van Bruid en Bruidegom. Dus zorg dat je de nieuwe Bruid & Bruidegom Magazine in handen krijgt en geniet van de magische tijd voor jullie bruiloft!

Veel leesplezier!

Meer informatie en het volledige artikel op de website van Bruid en Bruidegom.

Interweddings in Bruid & Bruidegom magazine
Spring naar toolbar