Inspiratie

Holland House Beach Hotel op Sint Maarten: Restaurant Ocean Lounge

Overweeg je te trouwen op Sint Maarten in het Holland House Beach Hotel? Dan kom je waarschijnlijk ook in aanraking met de prachtige lounge en restaurant dat zich in dit hotel bevindt. Als jullie gaan trouwen in het Holland House Beach Hotel kan het zo zijn dat jullie samen zijn of met gasten. Wanneer dit goed wordt ingepland is het allemaal mogelijk!

Restaurant Ocean Lounge in Holland House Beach Hotel

Holland House Beach Hotel terrasWil je genieten van een heerlijk diner in de Ocean Lounge? Deze plek is ideaal om te genieten van heerlijke gerechten en tegelijk ook fijn wanneer je een cocktail of wijntje wilt drinken.

Wanneer je het menu bekijkt valt het op dat er gedurende de dag heerlijke gerechten te verkrijgen zijn. Zo kun je de dag beginnen met een ontbijtbuffet. Bij dit ontbijtbuffet vind je alles wat je van een luxe ontbijt mag verwachten. Daarnaast kun je kiezen uit een variatie van verschillende sappen, koffie en thee. Wil je gebakken eieren, pancakes of wafels met vers fruit? Dit kan ter plekke bereid worden. Daarnaast kun je allerlei ontbijtgerechten los bestellen.

Wil je lunchen in de Ocean Lounge? Direct vallen de gerechten op die je op Sint Maarten zou verwachten. Denk aan krab, grote garnalen en verse oesters. Wil je voor een soep of salade gaan? Dat behoort ook tot de mogelijkheden. Als je niet van vis of schaaldieren houdt zijn er ook enkele gerechten met kip of rundvlees.

In de Ocean Lounge kun je heerlijk dineren! Net als tijdens de lunch zijn er allerlei gerechten met vis en schaaldieren te verkrijgen, voor het hoofdgerecht kun je uitwijken naar kreeft of steak.

Gaan jullie het liefst voor een compleet menu? Dan kun je uit een twee-, drie- of viergangenmenu kiezen. Daarnaast is het mogelijk om begeleidende wijnen te drinken of kun je kiezen voor een exotische cocktail.

Wanneer jullie op de romantische tour gaan is het raadzaam om fingerfood te combineren met een cocktail. De Ocean Lounge heeft een gevarieerd aanbod aan fingerfood en serveert daar cocktails bij als de Ocean Breeze, Island Lover of een klassieke Mai-Tai.

Trouwerij en restaurant Ocean Lounge in Holland House Beach Hotel

Denk samen met ons na over de manier waarop je jouw huwelijk op Sint Maarten samenstelt. Naast het Holland House Beach Hotel kennen wij nog veel meer mooie plekjes. Daarnaast kunnen wij je helpen bij de legalisatie van het huwelijk en bieden we trouwceremonies aan waarmee je de liefde (opnieuw) kunt bezegelen.

Meer informatie over de trouwarrangementen Holland House Beach Resort – Sint Maarten

Spring naar toolbar