Inspiratie

Wil jij naast de trouwdag en hotel meer van je bestemming zien? We raden je dan aan een auto te huren of excursies te boeken. Voor het boeken van excursies in het buitenland werken wij samen met onze partner GetYourGuide.

Hoe kan ik excursies ter plaatse bijboeken?
Interweddings heeft geen eigen reisleiding die excursies aanbiedt. Wij werken samen met verschillende uitvoerende reisorganisaties die veelal reisleiding of een aanspreekpunt ter plaatse hebben. Zij zijn vaak ook het aanspreekpunt voor excursies, die zij veelal zelf aanbieden. Bieden zij deze niet aan, dan kunnen ze je doorverwijzen naar de receptie of de juiste lokale excursiebedrijven.

Hoe kan ik vooraf excursies bijboeken?
Wie zich vooraf vast in de bestemming verdiept, wil misschien al direct een excursie vastleggen. Dit om ook vaak teleurstellingen te voorkomen. Dit kan via onze partner GetYourGuide . Op deze website worden er een tal van excursies aangeboden over de hele wereld. Het is enkel aan jou om hier een keuze uit te maken! Check bij het maken van de reservering of je deze ook zonder kosten kan wijzigen of annuleren. Dit staat er duidelijk bij beschreven.

Goed om te weten!
Wanneer je via GetYourGuide je excursies boekt hebben wij geen zicht op deze boekingen. Wij kunnen dan ook niet bemiddelen wanneer er vragen zijn over een excursie. Wel vind je op de website altijd de juiste contactgegevens.
Lokaal geregelde excursies vallen altijd onder de volledige verantwoording van de reisleiding, de lokale agent en/of het excursiebedrijf. Excursies vallen daarnaast vaak onder de volledige verantwoording van een lokale agent. Deelname hieraan gebeurt altijd op eigen risico. Interweddings aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Spring naar toolbar