Inspiratie
Terug naar ervaringen

Viva Las Vegas

Trouwdatum: 24 april 2017

Wij hebben altijd gezegd dat we nooit zouden gaan trouwen en als we zouden gaan trouwen dan gaan we gek trouwen. Zo gezegd, zo gedaan.

Op 22 april 2017 stapten we in het vliegtuig naar Las Vegas. De gehele reis regelden we zelf en via Interweddings werd het volledige trouwdeel geregeld. Ook het laten legaliseren van de huwelijksakte (apostille) en registreren van ons huwelijk in Den Haag bij thuiskomst regelde Interweddings voor ons. In Las Vegas verbleven we in Het Bellagio. Een over de top hotel aan The Strip.

Op 24 april was het zo ver, we gingen Yes, I do zeggen. Rond half 3 kwam de limo voorrijden en die bracht ons naar A Little White Chapel. In het bijzijn van onze Amerikaanse vrienden trouwden we. Tijdens de ceremonie werd er gefilmd. Dit was een optie die we graag wilden. De ceremonie lieten we later op onze trouwborrel in Nederland aan familie, vrienden en collega's zien. Ook werden er tijdens en na de ceremonie allemaal foto's gemaakt. Tijdens de ceremonie mochten we ook iets tegen elkaar zeggen. Dit maakte onze huwelijksceremonie voor ons extra bijzonder.

Het was erg fijn dat alles goed verzorgd was door Marco. Het contact met hem was prettig. Bij vragen reageerde hij altijd snel. De hulp van Interweddings zorgde ervoor dat wij minder stress hadden en dat wij optimaal konden genieten van alle voorbereidingen, ons ja moment natuurlijk en daarna onze huwelijksreis in South West USA.

Bedankt!

Harm en Ilona
Trouwen Las Vegas ervaring
Spring naar toolbar